OVAKO JE ISIDORA SIMIJONOVIĆ GOVORILA O POZNATOM POLITIČARU PRE NEGO ŠTO GA JE OSTAVILA: Znate ga svi iz MEDIJA
Foto: Printscreen

otkrivamo

OVAKO JE ISIDORA SIMIJONOVIĆ GOVORILA O POZNATOM POLITIČARU PRE NEGO ŠTO GA JE OSTAVILA: Znate ga svi iz MEDIJA

Njih dvoje su se starali i o psu Danteu, kog je usvojila pre godinu i po

Objavljeno: 11:04h

Danas je u javnosti buknula vest da su raskinuli Isidora Simijanović i politikolog Vuk Velebit, a evo kako je mlada glumica donedavno objašnjavala kako je najlepši trenutak u životu svakoga kada pronađe osobu s kojom može da funkcioniše u paru

- Mislim da je najlepši mogući trenutak u životu čoveka kad pronađe osobu sa kojom može da funkcioniše u paru. U vezi sa Vukom nikad nisam pomislila da je moj lični prostor ugrožen, naprotiv, osećam mir i slobodu kao i kad sam sama. Divno je kad ste tandem, kad je za vas uvek tu neko s kim možete da razgovarate, da podelite nešto. Dobro se dopunjujemo i mogu slobodno da kažem da mi je veza sa njim ulepšala i obogatila život. Ljubav je jedna od glavnih ljudskih potreba i životnih radosti, lepo je kad to imate.

Tada je otkrila i da li voli kada joj Vuk dođe u pozorište.

Isidora Simijonović
foto: Printscreen Instagram

- Da, uzbuđena sam kao pred premijeru. Verujem njegovom sudu i ukusu - doživljavam ga kao moje oči u publici, i važno mi je da baš tad budem super. Omiljene predstave u kojima igram su mu “Mira” u Bitefu i “Sumrak bogova” u Beogradskom dramskom pozorištu.

A ovako je govorila o njegovom poslu.

- Vuk mnogo piše na razne vrlo važne i zanimljive teme koje su u vezi sa događajima u našem društu, nekad i šire, i uz njega više razmišljam o nekim stvarima. Rekla bih da smo na istoj strani što se tiče doživljaja sveta, nekih ideoloških shvatanja i viđenja kako bi pojedine stvari trebalo da funkcionišu.

Inače, njih dvoje su se starali i o psu Danteu, kog je usvojila pre godinu i po.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.