SLAVIŠA ČUROVIĆ KONAČNO OTKRIO ŠTA JE PO NACIONALNOSTI: Ovo će da odjekne REGIONOM
Foto: Printscreen Instagram/slavisa_curovic

paŽnja

SLAVIŠA ČUROVIĆ KONAČNO OTKRIO ŠTA JE PO NACIONALNOSTI: Ovo će da odjekne REGIONOM

Napisao je scenario za film „Greška“.

Objavljeno: 14:27h

Slaviša Čurović rođen je u Bijelom polju 1977. Crnogorski i srpski je filmski i pozorišni glumac. Aktivni je član Crnogorskog narodnog pozorišta gde je odigrao veliki broj predstava. Bio je umetnički direktor Nikšićkog pozorišta od 2002. do 2006.

Slavko je završio 1998. godine Fakultet dramskih umjetnosti na Cetinju, u klasi profesora Minje Dedića. Igrao u koprodukciji „Petit petit“ Gare teatra (Pariz).

Napisao je scenario za film „Greška“.

Čurović je godinama angažovan na političkoj sceni u Crnoj Gori, gde se izjasnio kao Srbin po nacionalnosti. Vodio je program na završnom mitingu Bloka za zajedničku državu, 16. maja 2006. godine u Podgorici, uoči referenduma o nezavisnosti Crne Gore.

Slaviša Čurović
foto: Printscreen

Bio je član Predsedništva i Glavnog odbora Narodne stranke. Uoči parlamentarnih izbora 2012. godine, javno je podržao Demokratski front. Kao njihov kandidat je izabran za odbornika u Skupštini Glavnog grada Podgorice. Zajedno sa Miodragom Lekićem je napustio Demokratski front u martu 2015. godine, te bio jedan od osnivača Demokratskog saveza, a potom i član Glavnog odbora.Stranačku politiku je napustio u junu 2018. godine, kako je ranije najavio, jer mu je tada isticao odbornički mandat, a nakon političkog razlaza sa Lekićem.

Iako su pre sedam godina odlučili da stave tačku na svoj brak, glumci Tijana i Slaviša ostali su u divnim odnosima i jedno drugom najveća podrška.

Oni su sada za Story otkrili tajnu svog idiličnog odnosa, na kojem im mnogi mogu pozavideti. Za razliku od većine razvedenih parova, iza kojih nakon razlaza ostaje zla kob, nepodnošljiva atmosfera, kajanje, prebacivanje, borba za starateljstvo, oko imovine, najčešće i optuživanje i prepucavanje preko dece, Tijana i Slaviša uspeli su sve to da preskoče, a nas je zanimalo kako im je sve to pošlo za rukom.

tijana čurović
foto: Printscreen

– Nećemo davati veće intervjue, ali evo čiste ekskluzive za vas – ponovo smo svi zajedno – kazala je Tijana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.