Hoćete da se venčate u novembru? Pogledajte da li vam je horoskop naklonjen! (GIF)

STAJETE NA LUDI KAMEN

Hoćete da se venčate u novembru? Pogledajte da li vam je horoskop naklonjen! (GIF)

Planirate ili priželjkujete venčanje? Možda ovo ipak nije najpovoljnije vreme za vas! Sa druge strane možda su ovo baš vaši srećni dani.
Objavljeno:

Ukoliko priželjkujete savršeno venčanje obratite pažnju na to što vam kažu zvezde. Početak novembra će biti izuzetno povoljan za osobe rođene u znaku Ovna i Device pa je za njih svakako preporučljivo da uđu u brak. Kako Ovnovima vlada Mars, on je u zagrljaju sa Venerom, planetom ljubavi i zadovoljstva pa pripadnici ovog znaka, koji se odluče da ,,stanu na ludi kamen" svakako neće zažaliti! Pratiće ih ljubav i blagostanje u bračnom životu.

Giphy
Što se tiče Devica, sa Venerom i Jupiterom u ovom sazvežđu, sigurno da je sreća zagarantovana! Povoljnosti za njih traju do 8. novembra, ne duže! Posle toga, planeta ljubavi i braka, prelazi u znak Vage pa je tada savršen trenutak za one koji su rođeni u ovom znaku i potrajaće do kraja meseca. Tada se Vage mogu srećno udati/oženiti.
Giphy
Na žalost, za većinu horoskopskih znakova je ovaj mesec nepovoljan. Posebno za Škorpije i Vodolije! Oni nikako ne bi smeli da kažu ,,Da’’ tokom novembra jer bi taj brak bio osuđen na propast. Za škorpije je vladar u nepovoljnom aspektu sa Venerom, pa bi ta ljubav, brzo prestala, isčezla... Bio bi to mučan odnos koji bi kasnije teško prekinuli.
Giphy
Vodolije takođe, Uran, njihov vladar, u opoziciji sa Venerom ne sluti na dobro! To bi bio brak koji se desio na brzinu, nepromišljeno, a strast bi bila okidač... Ipak, ona će brzo proći i onda neće imati šta da održi taj odnos. Zato, drage Škorpije i Vodolije, obuzdajte svoje strasti i ne žurite u brak, to nije rešenje za vas, samo vam se čini!
tumblr
Astrolog Marina Todorović (espreso.co.rs / Izvor: astrousluge.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.