Kako mesec rođenja utiče na vašu sudbinu? (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

moćni, ranjivi ili proračunati?

Kako mesec rođenja utiče na vašu sudbinu? (FOTO) (GIF)

Uporne i neustrašive, nezavisne i direktne, one će postizati uspeh prevazilazeći sve prepreke, a rođene su u...
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Za razliku od astrologije, o tome kako mesec u kom smo rođeni utiče na naš karakter, postoje i određeni nauči dokazi. Nema sumnje da temperament, karakter i sudbina osobe zavise ne samo od njenog odgoja, već i od životnih iskustava. Rođenje u određenom mesecu, može dosta ispričati o vama…

Šta muškarci gledaju na vašem Facebook profilu? (FOTO) (GIF)

foto: giphy

1. Januar

U ovom mesecu dolaze na svet najstrpljivije i najizdržljivije osobe. Često su obdarene crtama stoičkog, snažnog karaktera. One se, sigurno, neće žaliti i deliti otkrovenja. Radije će same, ponosno i samostalno, rešavati sve svoje probleme. Januarske osobe ne vole sve što se tiče čišćenja i sređivanja kuće, ali u kuhinji i spremanju jela – imaju talenta.

foto: profimedia

2. Februar

Februarske osobe su uporne, tvrdoglave, osetljive i mogu biti osvetoljubive. Imaju poprilično složen karakter. Kod njih se dešavaju nervni lomovi, ali u isto vreme, prisutan je poprilično visok nivo samokontrole. One se ne boje poteškoća, odluke donose brzo, ne razmišljajući dugo. Zbog žurbe, nisu uvek tačne. Odlično manipulišu ljudima, i često imaju dobru karijeru. Veoma vole decu.

foto: giphy

3. Mart

Martovske osobe su najosetljivije osobe. Veoma su osećajne i ranjive. Često pokazuju tvrdoglavost, što na kraju, ide na njihovu štetu. Umeju da budu nesigurne i često se smatraju nesrećnima. Njima je, zbog njihove stidljivosti, zaista teško da dođu do uspeha. Priroda im je podarila krhkost i šarm, zato često privlače zaštitnike.

foto: Profimedia

4. April

April je mesec hrabrih, upornih i motivisanih osoba. Savršenim dodatkom smatra se racionalnost i praktičnost. Uvek znaju šta žele, zato polako, ali sigurno postižu željeno. Ove osobe nikako ne podnose nestabilnost. Emocije i osećanja su im uvek na prvom mestu, iza uma.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.