GLUMICA PROGOVORILA O ZLOSTAVLJANJU! Iznela JEZIVE detalje, RADILI SU JOJ TO GODINAMA (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/torispelling

užas

GLUMICA PROGOVORILA O ZLOSTAVLJANJU! Iznela JEZIVE detalje, RADILI SU JOJ TO GODINAMA (FOTO)

Američka glumica Tori Speling (49) progovorila je za medije o maltretiranju njene dece u školi. Naime, nakon povratka u školu, odmah prvi dan jedno od njene dece je prošlo kroz vršnjačko nasilje

Objavljeno:

Glumica Tori Speling je i ranije govorila o vrnjaškom nasilju sa kojim se njena 14-godišnja ćerka Stela suočavala tokom godina, a sada joj se čini da i drugo dete prolazi kroz isto.

Američka glumica Tori Speling (49) progovorila je za medije o maltretiranju njene dece u školi. Naime, nakon povratka u školu, odmah prvi dan jedno od njene dece je prošlo kroz vršnjačko nasilje.

"Moja deca su se upravo vratila u školu i baš kad pomislite da je sve prošlo dobro, jedno od moje dece je bilo maltretirano odmah prvog dana nove školske godine", rekla je ona za "People" i dodala da sada rade na jačanju samopouzdanja.

Inače, glumica je ranije govorila o vršnjačkom nasilju sa kojim se njena 14-godišnja kći Stela suočavala tokom godina, a sada joj se čini da joj i drugo dete prolazi kroz istu stvar, iako nije želela da otkrije koje dete je u pitanju, što je u ovom trenutku i najmanje bitno.

Tori Speling
foto: Profimedia

"Naša deca moraju da se nose sa mnogo toga. Suočavaju se sa zlostavljanjem od strane svojih vršnjaka, ali suočavaju se i sa zlostavljanjem na društvenim mrežama, pa čak i od strane roditelja. Progovoriću, bilo koji dan u nedelju, pojaviću se u školi i reagovati", naglasila je glumica.

Objasnila je da je kroz svoje iskustvo morala da izađe iz svoje zone komfora kako bi pomogla svojoj deci.

"Morate da verujete sebi kao roditelju, jer u životu ste najveća potpora svojoj deci. I zato učim svoju decu. Sada sam tu za njih, ali ih želim naučiti da sami sebi budu najbolja potpora kada odrastu", objasnila je za magazin.

Tori Speling
foto: Printscreen/Instagram/torispelling

Podsetimo, glumica ima petoro dece sa svojim suprugom Dinom Makdermoto: Beau (5), Fina (10), Hattie (10), Stelu (14) i Lijama (15).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.