OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA DO KRAJA GODINE ČEKA HAOS: Nisu ni SVESNI šta im se SPREMA
Horoskop, Foto: Profimedia

sudbina

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA DO KRAJA GODINE ČEKA HAOS: Nisu ni SVESNI šta im se SPREMA

Preplaviće ih emocije i konstantna sumnja da su negde pogrešili i da osoba sa kojom dele prostor nije prava osoba za njih

Objavljeno:

Neki horoskopski znakovi mogu da očekuju srećne dane do kraja tekuće godine, dok bi za tri znaka bilo idealno da se pripaze

Strelac

Strelčevi koji su skoro otpočeli zajednički život sa partnerom, biće na klackalici. Preplaviće ih emocije i konstantna sumnja da su negde pogrešili i da osoba sa kojom dele prostor nije prava osoba za njih. Sumnja će pratiti i predstavnike znaka koji su u stabilnim vezama, a u ovom periodu će otvoreno pokazati ljubomoru. Najbolje je da se primire i fokusiraju na sebe, ali na pravi način. pronađite hobi, šetajte, upišite kurs. Ako negativnu energiju preusmerite na pravi način, ovaj period će biti bezbolan.

Jarac

Jarčevi su inače amiciozni i vredni, ali u ovu etapu ulaze preumorni.Mnogi će se razočarati na radnom mestu,a mnogi će biti i primorani da promene radno okruženje. Nezadovoljstvo može negativno da se odrazi i na ljubavnii život, pa je savet da se osamite, odmarate i prikupljate energiju za nove poduhvate.

1 / 4 Foto: Profimedia

Ovan

Ovnovima mnogi ljudi rade "o glavi", a da toga nisu ni svesni. S druge strane, oni ne uzimaju za ozbiljno ljude koji im zaista misle dobro. Ovo je period loših procena i pogrešnih odluka. Za ovnove je najbolje da ga iskoriste na sasvim novi način. Sport može da vam pomogne, jer ćete akumulirati mnogo besa. Moguća je i blaga, jesenja depresija. Imajte na umu da će ovaj period brzo proći i da će se sve iskristalisati.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.