POZNATA GLUMICA IZVRŠILA SAMOUBISTVO, STRAŠNE VESTI POTRESLE NACIJU!
Foto: Profimedia

užas

POZNATA GLUMICA IZVRŠILA SAMOUBISTVO, STRAŠNE VESTI POTRESLE NACIJU!

Takođe je podelio njenu oproštajnu poruku, rekavši da "ovo objavljuje kao Joo-eunov poslednji zahtev". Ubrzo nakon toga njen je račun deaktiviran

Objavljeno: 09:49h

Južnokorejska glumica Yoo Joo-eun umrla je od samoubistva u 27 godini, objavio je njezin brat juče na svom Instagram računu.

U objavi je napisao: "Joo-eun je 29. avgusta 2022. napustila ovo mesto i otišao na udobnije. Ako imate vremena, pozdravite Joo-eun na putu."

Takođe je podelio njenu oproštajnu poruku, rekavši da "ovo objavljuje kao Joo-eunov poslednji zahtev". Ubrzo nakon toga njen je račun deaktiviran.

Korejski mediji preneli su sadržaj poruke u kojoj je stajalo: "Žao mi je što odlazim prva,a posebno mojoj mami, tati, baki i starijem bratu."

Dodala je kako je njena strast prema glumi bila blagoslov ali i prokletstvo te da joj je to sve.

"Stvarno sam želela glumiti. Možda je to bilo moje sve i deo mene. Ali nije bilo lako živeti taj život. Nisam želela raditi ništa drugo. Bilo je tako beznadno. Blagoslov je hteti raditi nešto, ali sam takođe shvatila da je prokletstvo želeti učiniti samo jednu stvar", napisala je Joo-eun.

Zahvalila je porodici i prijateljima na ljubavi i podršci, dodavši da je to "moja snaga, ali i moj sjeh".

Joo-eun je debiotvala u K-drami Big Forest iz 2018., a bila je najpoznatija po ulozi u filmu Joseon Survival Period iz 2019. uz Kang Ji-hwan, Kyung Soo-jin i Song Won-seok.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.