UMRO NAJPOZNATIJI GLUMAC! Stravična vest upravo saopštena
Foto: Printscreen/Instagram

tuga

UMRO NAJPOZNATIJI GLUMAC! Stravična vest upravo saopštena

Kako piše Dedlajn, Džou je 2018. godine dijagnostikovana Alchajmerova bolest

Objavljeno:

Glumac Džozef E. Tata, najpoznatiji po ulozi Nejta, vlasnika "Peach pita" u seriji "Beverli Hils, preminuo je u 86. godini.

Vest o njegovoj smrti podelio je Ian Ziring, koji je u seriji glumio Stiva.

''U poslednjih nekoliko meseci ostali smo bez Džesike Klajn, jedne od najuspešnijih spisateljica i producentkinja serije 90210, ostali smo bez Denise Douse koja je glumila Mrs. Teasley, a jako sam tužan što sa vama da moram da podelim da je preminuo i Joe E. Tata. Bio je jedan od najveselijih ljudi sa kojima sam radio, velikodušan, mudar i dobar'', napisao je Ian.

Kako piše Dedlajn, Džou je 2018. godine dijagnostikovana Alchajmerova bolest.

Glumio u više od 200 epizoda Beverly Hilsa

Džo je u seriji bio od 1990. do 2000. godine, tačnije u 238 epizoda. Njegov kafić bio je omiljeno mesto za Brendona, Brendu, Dilana i Keli, piše Index.hr.

Rođen je u Njurjoku, a na početku karijere glumio je u "General Hospital", "The Outer Limits" i "Mister Roberts". Njegova karijera na televiziji procvetala je krajem 70-ih i početkom 80-ih godina.

Poznat je još i po svojim ulogama u "Magnum P.I.", "The Rockford Files", "Hill Street Blues", "Batman" i "The A-Team".

Njegova posljednja uloga na televiziji bila je u "Mystery Girls", a nakon toga mu se, kako je rekla njegova ćerka, zdravlje pogoršalo.

"Nejt je bio očinska figura puna ljubavi deci sa Beverli Hilsa. U stvarnom životu, moj tata, Džozef, je pošten, drag i zaista neverovatan otac", rekla je Keli tada.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.