BAKA POMEŠALA PIVO SA ODVRATNIM SASTOJKOM I USTALA IZ MRTVIH: "Nikad to nisam videla"
Ilustracija, Foto: youtube/printscreen-Eyewitness News ABC7NY

ŠOK

BAKA POMEŠALA PIVO SA ODVRATNIM SASTOJKOM I USTALA IZ MRTVIH: "Nikad to nisam videla"

Penzionisana gazdarica paba bila je na korak do smrti, a onda je napravila napitak za „čudesan oporavak"

Objavljeno:

Ona je naime pomešala Ginisovo pivo i sirovo jaje.

Megi Ajvs (78) bila je u staračkom domu za negu na kraju života sa hroničnim bubrežnim i kardiovaskularnim oboljenjima, prenosi The Sun.

Njenoj porodici je rečeno da neće preživeti noć. Megi koja je pušila skoro ceo život, a takođe boluje od Parkinsonove bolesti, rekla je: „Ja sam medicinsko čudo. Osećam se kao da sam se vratila iz mrtvih. „Mom bratu i sestri je rečeno da kontaktiraju pogrebnika. „Imala sam 133 različita antibiotika koje sam uzimala kap po kap. Nisam ni znala gde sam.”

Nakon što je nekako pregurala noć, zamolila je medicinske sestre da joj donesu kriglu njenog omiljenog napitka kada se probudi. Dodala je: „Pitala sam da li mogu da probam svoj stari recept koji sam se pre mnogo godina prvi put isprobala - Ginis i jaja „Od kada pijem svoj mali lek svaki dan, ponekad i više puta, nikada se nisam osećala bolje. Megi je bila u zaštićenom smeštaju u Malvernu, Vorks, pre nego što je preseljena u Henvik Grandž, Vorčester, nakon 22-nedeljnog boravka u bolnici. Vršilac dužnosti zamenika direktora Suzan Mičel je rekla: „Bila je palijativna, kraj života. Nikada nisam videla tako dramatičan preokret."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.