14 stvari koje rade samo zreli frajeri (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

potiskivanje osećanja

14 stvari koje rade samo zreli frajeri (FOTO) (GIF)

Intimnost je vrlo teška stvar za momke, a da li bi trebalo da bude tako? Nikada nije kasno napraviti promenu i postati otvoren i intiman s partnerom
Objavljeno:

4. Učite od starih obrazaca

Čak i kada shvatite koliko su štetni stari obrasci, ali i dalje ostajete u njima, moraćte da se suočite s istim pitanjima. S druge strane, možete se spasiti tako što ćete napraviti sve što je potrebno da budete osetljivi na emocije i osećaje.

Ne samo da ćete dobiti emocionalnu zrelost, već će i ljudi oko vas će takođe znati da ste sposobni za osećaje. Bićete u mogućnosti da se povežete s njima emocionalno, a to će učiniti čuda za vaš odnos.

foto: giphy

5. Otvoreno komunicirajte o svojim osećajima

Kada ste predugo pasivni, vi postižete stanje svesti u kom ne znate šta da učinite s emocijama kada im omogućite da preplave vaš um i dušu. Možete pisati svoje osećaje u dnevnik ili razgovarati s nekim kome verujete.

Neki muškarci ne mogu na ovaj način postići olakšanje. Za njih je razgovor s terapeutom bolji izbor. Komunikacija pomaže da razumete vaše osećaje i nosite se s njima na pravi način.

foto: Profimedia

6. Budite spremni da raspravite teška pitanja

Za nekoga ko nikada nije imao emocionalni razgovor, može biti teško odjednom da se otvorite. Ali, čak i tada, treba imati volje za to.

Dakle, treba početi i vežbati. Ako postoje stvari oko kojih se ne slažete s nekim, razgovarajte s poštovanjem i ne izbegavajte tu temu.

foto: giphy

7. Poniznost

Muškarci imaju tendenciju da veruju da se izražavanje osećaja može posmatrati kao znak slabosti. Naprotiv, potrebno je mnogo snage da budete ranjivi. Sve što treba je snaga da prevladate svoj ego.

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.