Postoji samo 9 vrsta inteligencije! Koja je vaš adut? (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

vaše najmoćnije oružje

Postoji samo 9 vrsta inteligencije! Koja je vaš adut? (FOTO) (GIF)

Volite da čitate knjige, gledate filmove ili da pešačite i kampujete u prirodi? Za sve stvari u kojima uživate je odgovorna vaša pamet, iskoristite je...
Objavljeno:

2. Muzička inteligencija

Osobe koje imaju razvijenu muzičku inteligenciju, osim što je vole i uživaju u muzici, bolje razumeju ritam, melodiju i zvučne motive, lako pamte melodije, osećaju razliku između različitih instrumenata koji sviraju u isto vreme. Takođe, uživaju u aktivnostima kao što su pevanje, sviranje nekog instrumenta, slušanje muzike i rado odlaze na koncerte.

foto: Profimedia

3. Logičko - matematička inteligencija

Ova inteligencija podrazumeva lako poznavanje i primenu brojeva i matematičkih pojmova, pronalaženje obrazaca i lakoću u uočavanju odnosa, uzroka i posledica u nauci.

foto: giphy

Ova vrsta inteligencije dolazi do izražaja u rešavanju problema i zagonetki, rešavanju matematičkih zadataka napamet, korišćenju računra i učenju kompjuterskih programa i jezika, predstavljanju činjenica pomoću mapa, kao i u pronalaženju rešenja u detektivskim pričama. Ono što povezuje sve ove aktivnosti, a što je ključni element ove inteligencije, jeste logika koja se koristi kao sredstvo u rešavanju problema.

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.