JEDINI TAČAN HOROSKOP ZA 2017. GODINU: Mistična Marija vam otkriva budućnost! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

ovde ćete sve saznati!

JEDINI TAČAN HOROSKOP ZA 2017. GODINU: Mistična Marija vam otkriva budućnost! (VIDEO)

Svoju energiju crpim iz Saturnovih prstenova, a kada se njihove orbite poklope, meni se predskaže budućnost i to vaša lično!
Objavljeno:

Svoje vidovnjačke sposobnosti stekla sam davne '99 godine za vreme rata, kada sam sa svojih 11 godina predvidela da će žena Veslija Klarka imati težak PMS usled kojeg će on konačno pući posle godina i godina maltretiranja i pozabaviti se nama.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ruku na srce, nisam baš Baba Vanga i ne mogu sa sigurnošću da vam kažem da će smak sveta biti 20.12.2017, eventualno možda 1.7.2088, da će čovek plave kose izazvati Treći svetski rat i da će meteorit veličine Australije pogoditi Paraćin, ali mogu da vam proreknem lični horoskop i garant vam ne omašim ni malo.

Pri tom vam neću servirati one sladunjave varijante tipa "sa partnerom će vam ove nedelje cvetati ruže, a oni koji su solo naći će ljubav svog života u četvrtak u 12.15", već ću vam bez uvijanja reći kako stvari stoje.

Da se razumemo odmah - jeste nemoguće da baš sve strelčeve na ovoj planeti zadesi ista sudbina, ali, pobogu, budite malo otvorenih shvatanja i ne toliki bukvalista, pa ćete se uveriti da pogađam sve!

Evo mog mističnog horoskopa:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.