VUK KOSTIĆ POKAZAO ŠTA RADI SA RIBOM: A tek ZA ŠTA JE UHVATIO (FOTO)
Vuk Kostić, Foto: Sonja Spasić

DA NE POVERUJETE

VUK KOSTIĆ POKAZAO ŠTA RADI SA RIBOM: A tek ZA ŠTA JE UHVATIO (FOTO)

Hobi Vuka Kostića: ribolov, druženje i veličanstveni primerci

Objavljeno: 15:53h

Poznati srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac, kome je umetnost u genima, s’obzirom da potiče iz glumačke porodice, otac mu je poznat pozorišni i filmski glumac 1970-ih i 1980-ih, Mihajlo Kostić Pljaka, a unuk je Nestora-Nege Kostića, jednog od osnivača i glumaca prvog pozorišta u Prokuplju posle Drugog svetskog rata, dok je stariji brat Nestor profesionalni ronilac.

Glumačku karijeru započeo je još kao dečak igrajući u nekoliko filmova, kao i u televizijskoj seriji „Otvorena vrata“. Sa 6 godina, igrao je u Ateljeu 212 u komadu Dušana Kovačevića „Sveti Georgije ubiva aždahu“, ulogu Vane siroče, u režiji Ljubomira Mucija Draškića.

Dok u istom periodu na televiziji snima brojne dečije obrazovne emisije i serije za decu.

1 / 7 Foto: youtubescreen

Posle 3. razreda gimnazije, započeo je studije glume na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu na kojem je diplomirao juna 2011. godine, predstavom „Mušica“. Pre završetka studija na 3. godini studija, Vuk počinje snimanje filma „Apsolutnih 100“ iz 2001. godine, u režiji Srđana Golubovića, kojem je to ujedno bio i prvi film, a isto tako i Vuku, prva glavna uloga u igranom filmu, koji je postigao izuzetan uspeh u zemlji i inostranstvu, u kojem igra omladinskog šampiona u streljaštvu - Sašu Gordića, sa kojom je skreuo pažnju na sebe kao glumca. Po završenim studijama, Vuk upisuje postdiplomske studije iz istorije filma.

Vuk Kostić
foto: Printscreen Instagram

Poznati dramski umetnik je neko ko je vrlo aktivan, ko voli prirodu, lov i ribolov, pa je tako odlučio da napravi sebi oazu na Mokroj Gori, planini koja važi za prirodan dragulj. Ušuškana vikndica u zelenoj šumi, među drvećem predstavlja idelano mesto gde glumac može da istražuje okolne šume i predele i da uživa u miru i tišini. Nedavno je na društvenoj mreži Instagram, podelio aktivnosti lova i ribolova i uspeh ulova veličanstvene ribe, prenosi Gloria.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.