OMILJENO SRPSKO JELO NA SKROZ DRUGI NAČIN! Spremite musaku SA KARFIONOM, ukusan obrok za celu porodicu
Musaka, Foto: Printscreen/Youtube/Njam njam A&V

PREUKUSNA JE

OMILJENO SRPSKO JELO NA SKROZ DRUGI NAČIN! Spremite musaku SA KARFIONOM, ukusan obrok za celu porodicu

Oduševićete sve

Objavljeno: 16:03h

Napravite ukusnu musaku sa karfilom za čitavu porodicu...

Sastojci:

veća glavica karfiola 300 g mlevenog mesa dva jajeta dva čena belog luka glavica crnog luka čaša kisele pavlake (180 ml) pola šolje mleka kašika soka od paradajza začinsko bilje peršun so, biber ulje

Karfiol
foto: Printscreen/Youtube/ Cuisine Marocaine

Priprema:

Karfiol isecite na veće komade i kuvajte u slanoj vodi u koju ste sipali šoljicu mleka. Napola kuvani karfiol ocedite.

Na ulju prodinstajte sitno iseckan crni luk i mleveno meso, pa dodajte paradajz, začinsko bilje, mleveni biber i malo vode.

Kada meso omekša, dodajte iseckani beli luk i peršun. Na dno vatrostalne posude složite polovinu karfiola, preko njega izdinstano mleveno meso i ponovo red karfiola.

Pavlaku izmešajte sa jajima, dodajte malo soli i prelijte musaku. Pecite u zagrejanoj rerni oko pola sata. Služite toplo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.