OVO JE USVOJENA ĆERKA VLADE DIVCA! Cela javnost na nogama, čak su i ZAJEDNO (FOTO)
Foto: Dado Đilas

otkriveno

OVO JE USVOJENA ĆERKA VLADE DIVCA! Cela javnost na nogama, čak su i ZAJEDNO (FOTO)

U svojoj otvorenoj ispovesti priznala je da često razmišlja o ljudima koji su joj podarili život

Objavljeno: 14:18h

Proslavljeni košarkaš Vlade Divac otac je troje dece - Petre, Luke i Matije. Petru, koja sada ima dvadeset godina, Vlade i njegova supruga Snežana usvojili su kada je bila šestomesečna beba, o čemu je ona pisala na svom blogu.

Ljudi me često pitaju kako je to imati dve mame i dve tate. Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu. Ljude koji su me odgajili i učinili da postanem nezavisna, inteligentna i jaka devojka. Zatim, imam i biološku majku, ženu koja me je rodila i kojoj ću biti večno zahvalna za to što sam danas okružena pravim ljudima. Ne znam ništa o ženi koja me je rodila, a ni o mom biološkom ocu i nisam u kontaktu sa njima. Volela bih da ih upoznam jednog dana, ali mi se ne žuri- rekla je pa dodala:

- Često mi kroz glavu prolaze pitanja da li ličim na nekoga od njih dvoje i imam li neke njihove osobine - napisala je Petra, koja je, takođe, navela da se susretala sa bolnim komentarima poput "Ti im ništa ne značiš" i "Uvek ćeš biti crna ovca u porodici", koje joj nije bilo lako da sluša, ali da je uspevala da se sa tim izbori jer zna da to nije istina.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.