PRINC LUJ PONOVO PRAVI NEVOLJE: Udarao majku Kejt, zapušavao joj usta... evo ko je JEDINO USPEO da ga smiri (VIDEO)
Kejt i mali princ, Foto: Printscreen

HIT!

PRINC LUJ PONOVO PRAVI NEVOLJE: Udarao majku Kejt, zapušavao joj usta... evo ko je JEDINO USPEO da ga smiri (VIDEO)

Najmlađi britanski princ Luj, koji ima samo četiri godine, pravio haos na kraljičinom jubileju - udarao Kejt Midlton i zapušavao joj usta.

Objavljeno: 09:04h

Kejt Midlton je imala pune ruke posla na tribinama tokom proslave 70 godina kraljičine vladavine! Višednevno slavlje povodom platinastog jubileja kraljice Elizabete II trajalo je čitavog vikenda, i Kejt i njen suprug, princ Vilijam, uglavnom su vodili stariju decu. Mali princ Luj (4) im se pridružio na tribinama i nastao je haos!

Vojvotkinja od Kembridža je, kao prava iskusna mama troje mališana, izbegavala njegove napade i pokušavala da ga smiri i odvuče mu pažnju.ž

Probala je svaki trik iz rukava, li mališan je bio "nemoguć" - malo bi zagrlio mamu da se izvini, a malo nastavio da se izmotava. Na kraju su ga poslali kod dede, princa Čarlsa, koji ga je cupkao na kolenu i tako ga umirio. Pogledajte snimak!

Na kraljičinom jubileju bili su i princ Hari i Megan Markl sa decom Arčijem i Lilibet, i dogodio se dugo očekivani modni "sudar" Megan i Kejt, ovako je to izgledalo!

A sve je oduševio let dronova koji su oslikali nebo iznad Bakingemske palate. Pogledajte poruke za kraljicu!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.