SRPSKA GLUMICA RODILA U 52. GODINI: Svi je znate, zaprepastićete se kada vidite KO JE U PITANJU (FOTO)
Trudnica, Foto: Printscreen/Instagram/jaiden.ashlea

DIVNO

SRPSKA GLUMICA RODILA U 52. GODINI: Svi je znate, zaprepastićete se kada vidite KO JE U PITANJU (FOTO)

Glumica Ljiljana Jakšić, poznatija po svojoj ulozi čistačice Salvete u 52. godini rodila je ćerku.

Objavljeno: 19:54h

Naime, Ljiljana je pre osam godina u svojoj 52. godini dobila ćerku Dariju, a o njenom ocu nikada nije želela da govori, te je jedino poznato da nije želeo da bude deo Darijinog odrastanja.

Ljiljana nikada nije krila da muči muku sa finansijama, naročito kada je bio period pandemije koronavirusa, ali kako je rekla ima veliku pomoć svojih prijatelja.

Ljiljana Jakšić
foto: Zorana Jevtić

Jednom prilikom je ukratko i govorila o svojoj ćerki:

- To je nešto najvažnije i najlepše u mom životu. To je pravo bogatsvo i suština života. Ona ide u drugi razred i još nije na onlajn nastavi. Ja mislim da sam mnogo žena motivisala i drago mi je. I žene u kasnijim godinama mogu da ostave potomstvo. Nije teško biti majka, tu su neke komplikacije koje su svakodnevne. Nije lako izgurati u poslu i druženju, pa tako ni u majčinstvu. Roditelji su tu vispreni i žilavi... Moja ćerka je puna pitanja, ona je znatiželjna da čuje šta sam ja radila u životu. Voli da me gleda kad radim i bila je otvaranju Skadarlije i tako je ponosna bila što ja baš tu radim. Mnogo je lepo to, ne doživljavam to kao nešto teško. Ja pokušavam da nađem načine da plivam u svemu tome. Bitna je ljubav. Iz silne ljubavi i želje sam ja i postala majka i ljubav je ključna reč u našim životima - rekla je Ljiljana i dodala da joj nimalo ne predstavlja teret to što je samohrana majka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.