SRPSKA DOKTORKA SE BORI ZA ŽIVOT! Završila na STOLU (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/drlazicnyc

heroj dana!

SRPSKA DOKTORKA SE BORI ZA ŽIVOT! Završila na STOLU (VIDEO)

Dr Tamara Lazić Strugar poznata je na Instagramu po zanimljivim objava vezanim za dermatologiju i pravilnu negu kože, što je i njena uža specijalnost. Nažalost, danas doktorka Tamara nije u fokusu zbog novog videa, već zbog vesti da se bori sa teškom bolešću.

Objavljeno: 10:48h

Moć društvenih mreža najbolje se ogleda u jedinstvu i podršci koju pruža pojedincima koji prolaze kroz teške životne trenutke. Danas se ceo Instagram ujedinio da isprati doktorku Tamaru Lazić Strugar na hitnu operaciju četvrtog stadijuma raka debelog creva.

Doktorki dermatologije, koja već godinama živi i radi u Njujorku, nedavno je dijagnostikovan rak debelog creva četvrtog stadijuma, a sada je sa svojim pratiocima podelila da je čeka druga operacija.

Doktorka
foto: Printscreen/Instagram/drlazicnyc

"Dva dana me deli od još jedne operacije za borbu protiv raka debelog creva četvrtog stadijuma. Ovog puta radi se o otvorenoj operaciji abdomena (ne laparoskopskoj kao prvi put) kako bih u stomak ugradila pumpu (koja će ostati u meni dugi niz godina) i koja će isporučivati hemoterapiju direktno metastazama na jetri. Opraštam se i od svoje žučne kese, ona mora biti uklonjena kao deo ovog protokola lečenja jer ne može da podnese visoku dozu lokalne hemoterapije koja dolazi", napisala je Tamara uz najnoviju objavu i dodala:

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/drlazicnyc

Neustrašiva Tamara će danas obaviti operaciju, a mi joj šaljemo puno pozitivnih misli i želimo najbolji mogući ishod.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.