Ovnove glavobolja, device izlazak u bioskop, a šta vas očekuje saznajte iz horoskopa! (GIF)

VREME JE ZA HOROSKOP

Ovnove glavobolja, device izlazak u bioskop, a šta vas očekuje saznajte iz horoskopa! (GIF)

Pitate se šta vam danas kažu zvezde? Uhvatite ovaj dan i iskoristite sve njegove mogućnosti!
Objavljeno:

Pred vama je sivkast dan, a šta vam sa sobom nosi saznajte iz horoskopa. Ovan Ljubav: Današnji dan Vam je odličan da ispravite nesuglasice sa svojim partnerom i da to bude konstruktivno radi stvaranja stabilnijeg odnosa. Slobodni pripadnici ovog znaka, moraju razmisliti gde greše u svojoj postavci. Posao: Povećanje nervoze može loše uticati na poslovnu saradnju sa kolegama. Moguće je i neko nezadovoljstvo od strane autoriteta. Trebate malo prikočiti. Zdravlje: Prevelika nervoza može doneti glavobolje i probleme sa krvnim pritiskom. Posvetite se malo više sebi.

tumblr
Bik Ljubav: U zadnje vreme se malo posvecujete svom partneru. Morate to ispraviti i tokom dana imate odlicne aspekte. U protivnom stanje u vezi će se zakomplikovati. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju dobre aspekte da pokrenu inicijativu oko osobe koja im se svidja. Posao: Današnji dan je pun nervoze, obaveza. Uz dobru organizaciju možete biti zadovoljni rezultatima na kraju dana. Zdravlje: Mogući bolovi u zglobovima, tegobe sa kičmom. Obratiti se lekaru.
tumblr
Blizanci Ljubav: Obratite pažnju na svoje izlaganje, komunikaciju, partner može da Vas shvati pogrešno. Slobodni blizanci neka se okrenu oko sebe, možda je prilika u njihovoj blizini. Posao: Poslovni aspekti su Vam odlični. Pokušajte da to iskoristite tako što ćete dati neki nov predlog, ideju. Blizanci koji ne rade, dobar je dan da konkurišu za nov posao. Zdravlje: Ne vide se neke veće komplikacije, jedan miran dan ako izuzmemo promenljivo raspoloženje na koje su skloni svi Blizanci.
tumblr
Rak Ljubav: Odličan dan da provedete romanticne trenutke sa svojim partnerom.Ako ste slobodni, vreme je da se aktivirate, jer čekanje Vam neće dati neke rezultate. Posao: Potrudite se da sve stvari odradite do kraja. Površnost u Vašem radu može Vam naneti komplikacije. Osobe koje ne rade imaju šansu da se malo pokrenu dosta je čekanja na tudja obećanja. Zdravlje: Zravstveni aspekti su dobri, ali morate fokusirati svoje misli u pozitivnom ritmu, jer stalno se plašite nekih bolesti.
tumblr
Lav Ljubav: Odličan dan da obradujete svog partnera, da steknete osećaj da niste sami, ali isto tako da partner stekne osećaj da niste bitni samo sebi, vec da ste jedna celina. Posao: Danas imate lose poslovne aspekte. Obratite pažnju na svoj rad i organizaciju. Moguće negativne poslovne vesti. Zdarvlje: Ne vide se neke iznenadne tegobe, ali ako ste u procesu ozdravljenja, morate malo više voditi računa o sebi i pridržavati se odredjenoj terapiji.
tumblr
Devica Ljubav: Imate lepe aspekte da se opustite i da izvedete svoju voljenu osobu na piće, u bioskop i sl. Kao da ste se malo udaljili od nje. Što se tiče slobodnih devica, smanjite analizu i krenite u akciju, dosta ste gubili vremena. Posao: Previše ste se založili za posao, počeli ste da gubite koncept i samim tim možete samo unazadovati. Morate pronaći malo vremena za sebe, opustiti se, napuniti baterije da bi ste ostvarili kvalitet. Zdravlje: Preforsirali ste se, opao je imunitet, potrebno Vam je više vitamina, redovnija i zdravija ishrana, da bi ste izbegli eventualne zdravstvene komplikacije.
tumblr
Vaga Ljubav: Imate jako harmonicne aspekte na polju ljubavi, potrudite se da što visš vremena provodite sa partnerom. Za slobodne Vage je ovo pravi trenutak da šarmiraju svoju sinpatiju i urade nešto više. Posao: Nije Vam bas dan za uspešno obavljanje poslovnih dužnosti. Obično se kaže što možes danas ne ostavljaj za sutra, ali u ovom slučaju bi bilo dobro da uradite kontra od te izreke. Zdravlje: Moguće je povećanje nervoze, sklonost ka depresiji, tako da trebate da se koliko toliko isključite iz realnosti i malo odmorite u svom svetu.
tumblr
Škorpija Ljubav: Voljena osoba očekuje od Vas da budete malo otvoreniji, kažete šta Vas muči, pokazete svoj stav za odredjene stvari, tako da bi ste trebali to uraditi. Posao: Za Škorpije koje nisu u radnom odnosu, to jes koje nemaju posao, ovo je odličan dan za poslovne pregovore i pravljenja plana za blizu poslovnu budućnost. Zdravlje: Kod zenskih pripadnika ovog znaka mogući su ginekoloski problemi. Ako vide da postoji neki vid smetnju, bilo bi ok da se konsultuju sa lekarima. Muški pripadnici ovog znaka nemaju naglašene neke ozbiljnije tegobe.
tumblr
Strelac Ljubav: Tokom dana ćete imati potrebu da se preispitujete, porašce sumnja po pitanju Vašeg partnera. Potrudite se da sa tom energijom ne ugrozite razvoj dešavanja na polju ljubavi. Posao: Poslovni aspekti su dobri, možete očekivati pohvale. Strelčevi koji ne rade imaće mogucnost da čuju pozitivne informacije za nov posao, ili pak neka se aktiviraju okrenu oglase, pitanju za posao, postojevelike šanse za realziaciju. Zdravlje: Ne vide se bilo koje ozbiljnije komplikacije. Samo savet za Strelčeve koji nisu fizicki aktivni, krajnje je vreme da nesto učine po pitanju toga.
tumblr
Jarac Ljubav: Pokušajte da svoju emotivnu nesigurnost, strahove, svedete na nulu, jer to može pokrenuti lanac dešavanja u partnerskom odnosu i možete imati razočaranja, biti ostavljeni. Posao: Poslovni aspekti su Vam dobri, samo kada bi ste i vi još znali da se malo opustite i uživate u svojim rezultatima. To ćete postići jedino ako ne razmišljate šta je nekada bilo i da pravite konstrukciju u glavi šta ce biti. Zdravlje: Velika preopterećenost, moguć psihološki pad i nagla promena raspoloženja u toku dana. Potreban vam je odmor, opuštanje.
tumblr
Vodolija Ljubav: Uvek spremni za akciju, danas je Vaš dan, dan kada možete imati nepredvidliva dešavanja, gde možete iznenaditi svog partnera, ali možete iznenaditi i sami sebe. Posao: Odličan dan za nov početak kada je posao upitanju. Ako radite pravi je trenutak da odete kod šefa i kažete svoju ideju, ili iznesete ono što vam smeta, da bi ste imali olakšavajući razvoj situacije u buducnosti. Zdravlje: Imate povoljne aspekte na polju zdravlja, puni ste energije, potrudite se da je pravilno kanališete i sve stvari ce doći na svoje mesto.
tumblr
Ribe Ljubav: Vreme je da svoje platonske planove izneste u realnost. Pokušajte da budete malo prizemniji da Vas partner razumeo. ovako svojom postavkom ćete samo buditi nesigurnost i sumnju kod partnera. Posao: Nemojte čekati na tudja obećanja, nemojte čekati na tudju pomoć, vec je vreme da sami preuzmete stvari u svoje ruke i izkreirate svoj poslovni plan ne vezano da li radite ili pak ste u potrazi za poslom. Zdravlje: Moguće je da osetite pad volje, malaksalost, loše raspoloženje, mada sve to ne mora u nekom loše kontekstu da se odrazi na Vaše zdravlje.
tumblr
Astrolog Saša Jevtić (Espreso.co.rs / Izvor: astrousluge.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.