IZAŠAO SNIMAK VRELE RONALDOVE DEVOJKE, I TO U EPIZODAMA: Svako će moći da ga vidi, evo i KAKO (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

serija

IZAŠAO SNIMAK VRELE RONALDOVE DEVOJKE, I TO U EPIZODAMA: Svako će moći da ga vidi, evo i KAKO (FOTO)

Netflixov dokumentarac koji ne prestaje da diže prašinu. Žena koja je svoju karijeru promenila za 180 stepeni!

Objavljeno:

Budi najbolja verzija sebe.

Poslednjih dana se ne prestaje pričati o Georgini Rodriguez, manekenki i devojci Cristiana Ronalda, i to sa razlogom. U januaru je na njen 28. rođendan, izašla Netflixova dokumentarna serija "Soy Georgina" koja u šest nastavaka priča priču o Georgini, običnoj devojci iz komšiluka koja je osvojila srce najpoznatijeg fudbalera na svetu.

Georgina Rodrigez
foto: Profimedia

Priča prati život Georgine Rodriguez koja se priseća kako joj se život promenio otkako je upoznala Ronalda, a sve epizode snimljene su letos kada je par, zajedno sa decom Juniorom, Alanom, Mateom i Evom, živeo u Torinu. Serija je, očekivano, probudila veliko zainteresovanje kod gledalaca, a na Balkanu je za samo 24 sata dospela na sam vrh najgledanijih serija.

Spontana romansa, započinje u butiku u kom je Georgina kao prodavačica upoznala Ronalda!

Ja sam Georgina Rodriguez i pre pet godina moj se život promenio. Ja sam devojka najpraćenijeg čoveka na svetu. Cristiano je divan, on je normalan tip, sanjala sam da imam princa uz sebe i danas ga imam"

- Započinje Georgina svoju priču. "Njegova visina, njegovo telo, njegova lepota privukli su moju pažnju. Drhtala sam pred njim, ali sam osetila iskru", rekla je.

Sa više od 28 miliona pratilaca na Instagramu, sada je model, poslovna žena, plesačica, influenserka i majka troje dece, a u dokumentarcu je otkrila da je Ronalda upoznala pre pet godina, kada je radila u Gucciju u Madridu. Život joj se promenio, a da o tome nije ni sanjala - od osobe koja je prodavala markiranu odeću postala je osoba koja je tu odeću nosila, a luksuz je postao njena svakodnevica. I sam Ronaldo kaže kako je ona žena u koju je zaljubljen i koja je za njega prava, a zajedno su od 2016. godine. Već u prvoj epizodi reality serije Ronaldo priča kako je po svoju dragu na posao dolazio u jednom od svojih mnogobrojnih i skupocenih automobila kako više ne bi išla autobusom.

Ko je bila Georgina pre Ronalda?

Pre nego što je upoznala Cristiana Ronalda, Georgina je živela je u zabačenoj, zajedničkoj kući i radila kao prodavačica, samim tim je zarađivala oko 250 funti mesečno. Rođena je 1994. godine u Argentini, a odrasla je u severoistočnom španskom gradu Jaca. Njen otac Jorge, koji je preminuo 2019. godine, proveo je deset godina u zatvoru zbog dilovanja droge, pa su Georgina i njena starija sestra Ivana odrasle same sa majkom. Nedugo zatim, život im je ubrzo obeležen još jednom tragedijom- Georgina i njezina sestra ostale su bez majke koja je poginula u automobilskoj nesreći. Nakon toga, Georgina je jedva spajala kraj sa krajem, radeći kao konobarica pa je ubrzo otišla u Englesku kao au pair. U Španiju se vratila sa diplomom, a kasnije se preselila u Madrid, gde je počela raditi kao asistentkinja Gucchi prodavnice.

Velika porodica postaje još veća

Ronaldo i Georgina su već 2017. godine dobili ćerku Alanu Martinu a trenutno čekaju blizance koji će samo zaokružiti njihovu veliku porodicu, koju čine još i Cristiano Junior, kao i blizanci Eva i Mateo. Ronaldo je sina Cristiana Jr. dobio sa ženom čiji identitet nije poznat, a blizance Evu i Matea na svet je donela surogat majka. Zanimljivo je da su blizanci takođe rođeni u leto 2017., pa ih je Georgina prihvatila kao svoje.

Par je u vezi već pet godina, a kako su u jednom od intervju spomenuli, spremaju se i za venčanje. Ipak, datum još nije poznat, a španski mediji pišu kako Ronaldova majka Dolores Aveiro nije oduševljena njegovim odabirom. Mada, sudeći po dokumentarcu, mnogi su zaključili da bi se uskoro mogla čuti svadbena zvona. "Uvek joj govorim da ćemo se venčati kada se desi taj 'klik', kao i sve u našim životima. To bi moglo biti kroz godinu, za šest meseci ili već za mesec dana. U svakom slučaju hiljadu posto sam siguran da će se to dogoditi", rekao je Ronaldo.

Mišljenja oko serije su podeljena

Brojni obožavatelji su na Twitteru pohvalili Georginu i njen pogled na život. "Georgina živi život", "Kakva žena!", "Veselim se što ću gledati #IAmGeorgina. Tako je lepa i ima stila. Jednostavno je volim", samo su neki od pozitivnih komentara. Ipak, drugi su bili malo manje oduševljeni, a jedan je korisnik napisao: "Iskreno, pokušavam razumeti smisao emisije, ali ne shvatam. Ona je srećna žena i ima fantastičan život. Novac za nju nije problem, pa je odlučila svima to pokazati".

Druga je osoba dodala: "Ona se čini slatkom (i srećnom), ali iskreno, bogati ljudi moraju više misliti na okolnosti! Imate decu, i srećni ste što letite privatnim avionom samo da deca vide deda mraza ili samo da odeš kako bi uzela haljinu?!?! Misli malo na svet koji ćeš im ostaviti!"

"Gledam seriju i sve što mogu da kažem je - dođavola sa fakultetima i učenjem. Imam inženjersku diplomu.. zašto? Trebala sam da radim u Gucciju", samo je jedan od komentara, a mnogi su se gledaoci složili na pitanje šta to zapravo Georgina radi, osim što je verenica najpoznatijeg fudbalera na svetu?

Ali, jedno je sigurno - Georgina je bez sumnje jedna od najviše praćenih žena na Instagramu koja uživa u životu i luksuzu, ali je i svesna činjenice da je srećnica, koja je od normalne devojke iz maloga grada postala jedna od najvećih zvezda na svetu, a to je nešto što retkima uspijeva.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.