OVA 4 ZNAKA BAŠ LAKO OPRAŠTAJU PREVARU: 1 uživa kada PARTNER MOLI ZA MILOST
Horoskop, Foto: Profimedia

zvezde

OVA 4 ZNAKA BAŠ LAKO OPRAŠTAJU PREVARU: 1 uživa kada PARTNER MOLI ZA MILOST

Kada sruše zidove kojima su opasani, braneći se od povređivanja i podele svoje najdublje tajne, strahove i nesigurnosti sa partnerom, učinili bi sve za njih

Objavljeno: 22:06h

Zvezde kažu da postoje oni znakovi u horoskopu koji su skloniji od svih drugih opraštanju prevare. Neki to čine zbog sebe i svojih strahova od samoće, a drugi, pak, zato što neverstvo smatraju "trenutnom slabošću" partnera zbog koje ne bi trebalo ljubav bacati "niz vodu".

Kako astrolozi tvrde, postoje četiri znaka Zodijaka koja lakše od drugih praštaju prevaru.

1 / 7 Foto: Profimedia

Bik

Bikovi su po prirodi odani i lojalni i to isto traže i cene kod partnera. Oni spadaju u ljude koji bezrezervno veruju svojim partnerima, naročito ako su u dugoj i stabilnoj vezi. Teško im je da uoče nedostatke "druge strane", a posebo da poveruju da su prevareni.

Ali ako se to kojim slučajem desi, oni će nevesrtvo opravdati "trenutkom slabosti" i oprostiti voljenoj osobi i ostati s njom. Međutim, neće joj to zaboraviti i dugo će joj zamerati.

1 / 4 Foto: Profimedia

Rak

Rakovi praštaju prevaru iz straha da ostanu sami i da budu ostavljeni. Kada sruše zidove kojima su opasani, braneći se od povređivanja i podele svoje najdublje tajne, strahove i nesigurnosti sa partnerom, učinili bi sve za njih.

Ako njihov partner vara, oni bi mu oprostili samo kako bi izbegli slomljeno srce i rastanak.

Škorpija

I pred toga što spadaju u veoma starstven znak ali i u onaj znak koji je i sam sklon prevari, Škorpije vole da imaju kontrolu u vezi. Ukoliko se ipak desi neverstvo kada je njihov partner u pitanju, oprostiće prevaru, ali zbog toga da bi oni profitirali.

Horoskop
foto: Profimedia

Osećaj dominacije koji će im dati oproštaj je ono što Škorpija zapravo hoće i voli. Uživaće kada je partner zamoli za milost, jer je to dovodi u poziciju u kojoj bi partner učinio sve da ugodi Škorpiji.

Ribe

Ribe opraštaju, ali ne zato što to istinski žele. Kao i u mnogim drugim odnosima, one ni u odnosu sa partnerom nisu do kraja iskrene. Ribe bi najverovatnije želele da odu, ali ostaju kako bi zadržale svoju fasadu u društvu.

Ljudi rođeni pod ovim znakom često žele da zadrže dobar imidž u očima prijatelja i porodice. Oni vole da se o njima misli da su nepogrešive i savršene, pa i da su sve njihove relacije takve.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.