EVO ŠTA ČEKA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK AKO DOĐE DO APOKALIPSE: Dobro pogledajte šta kažu za VAŠ
Smak sveta, Foto: Profimedia

smak sveta

EVO ŠTA ČEKA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK AKO DOĐE DO APOKALIPSE: Dobro pogledajte šta kažu za VAŠ

Vatreni znakovi u stresnim situacijama pronalaze razne načine očuvanja energije.

Objavljeno:

Svi smo pogledali poneki film katastrofe - koji prikazuje kraj sveta. A astrolozi su sad podelili svoja viđenja o tome kako bi se svaki znak pripremao za taj nemili događaj.

Element Vatre: Ovan, Lav, Strelac

Vatreni znakovi u stresnim situacijama pronalaze razne načine očuvanja energije. Oni misle samo na sebe i na svoje najdraže pa bi teoretski kraj sveta za njih bila izvrsna prilika da pokažu i dokažu svoju ljubav. Ovnovi bi tako na primer, pred zombi apokalipsu odmah otrčali u trgovinu po opremu - po hladni čelik i vatreno oružje. S obzirom na posebnost njihovog razmišljanja, najverovatnije bi preživeli. Lavovi bi pre kraja sveta hteli prirediti zabavu - na kojoj će oni biti glavne zvezde.

Nakon zabave, trudili bi se držati sve pod kontrolom, jer kad sve okolo nije po njihovom oni su pod stresom. Strelci bi se u ključnim situacijama ponašali kao branioci i mirovni posrednici, održavali bi potreban red i brinuli se o tuđim potrebama, ili bi u ekstremnim situacijama pokušali pobeći negde u šumu kako bi uživali u jedinstvu s prirodom, prenosi Atma.

1 / 6 Foto: Profimedia

Element Zemlje: Bik, Devica, Jarac

Zemljani znakovi se ponašaju dosta različito u kriznim situacijama, uprkos tome što pripadaju istom elementu. Bik, Devica i Jarac mogu dugo i samouvereno izdržati u apokalipsi, prema mišljenju astrologa. Bik će, pri prvim naznakama kraja trčati u trgovinu gde će se nabaviti velike zalihe hrane - on će uzeti sve što vam padne na pamet, uključujući i zaštitnu opremu. Imaju poriv zaključati se kod kuće kako bi zaštitili imovinu od vandala. Devica će prva vikati: 'Rekao sam ti!' ili: 'Upozoravali su nas, ali nismo slušali!'. Jarac će i dalje raditi - zvoniće mu alarm u 7 sati ujutro, obući će se, pripremiti doručak i otići na posao, a kada stigne tamo nikoga neće biti, zatim će se vratiti kući i čekati dok se situacija ne smiri.

Element Zraka: Blizanci, Vaga, Vodolija

Vazdušni znakovi definitivno se neće zaključati kod kuće. Oni će organizovati ludu zabavu. Što se tiče pripreme za predstojeću katastrofu - pokazuju apsolutnu ravnodušnost. Blizanci će se početi upoznavati sa svima redom - možda će tako pronaći ljubav, pobeći u planine ili u šumu, otići na neko lepo romantično mesto - oni će uživati u svakom trenutku do samog kraja. Vaga želi izgledati neodoljivo do kraja pa će prvo otrčati u šoping kako bi nabacila novu garderobu. A onda će fotografirati selfije i snimati video zapise koje će objavljivati na društvenim mrežama. Vodolije će biti okupirani smišljanjem kako popraviti situaciju koja je pred njima. I, na kraju će zaista pronaći način kako spasiti ovaj nesavršeni svet i to na najnepredvidljiviji način.

Element Vode: Rak, Škorpija, Ribe

Vodeni znakovi mentalno svaki dan proživljavaju jedan vid apokalipse pa su na to i naviknuti. Ali ako možemo zamisliti stvarnu situaciju - onda bi oni i te kako mogli iznenaditi mnoge. Rakovi bi definitivno prvi počeli paničiti, jer je za njih to normalno ponašanje. Njihovi najmiliji najviše bi pritom trpeli, jer znaju da je najgora kazna sam Rak, koji ne zna šta i kada činiti. Škorpiji bi trening bio najugodniji u tom trenutku. Oni su oni tipovi ljudi koji su sigurni da će za sve grehe i nepoštovanje njihovi neprijatelji biti kažnjeni - Škorpija će zato nabaviti kokice za apokalipsu. Ribe će zaključiti da su one glavni razlog zbog kojih dolazi kraj sveta i počeće moliti za oproštaj. Zatim će pokušati shvatiti zašto se to dogodilo. Pred kraj sveta možete pronaći Ribe u trenutku duboke introspekcije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.