NESTOROVIĆ PROGOVORIO O AFERI, SKANDALOZNO
Ilustracija, Foto: Screenshot

ŠOK

NESTOROVIĆ PROGOVORIO O AFERI, SKANDALOZNO

-Nije problem da je neko biseksualac, a da bude mačo. Nego očekujemo od fudbalera da svoje emocije uglavnom troše na žene koje ih jure i žele da postanu žene fudbalera

Objavljeno: 12:06h

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da su dva reprezentativca Srbije, biseksualci i da se jedan od njih viđa sa naslednikom poznatog biznismena. Glavni akteri ove afere pokušavaju da sakriju sklonost ka istom polu, ali nisu uspeli jer je jednog provalila žena, a drugog ostavila verenica zbog raskrinkavanja ove afere.

Da li je modni trend da imaš i ženu i dečka radi reda, ili stvar prestiža, i da li su fudbalerima dosadile žene, u ''Vikend Jutru'' sa Jovanom komentarisali su Dejan Nestorović i Milivoj Mili Čolić.

-Nije problem da je neko biseksualac, a da bude mačo. Nego očekujemo od fudbalera da svoje emocije uglavnom troše na žene koje ih jure i žele da postanu žene fudbalera. I kako ide kroz istoriju šoubiznisa, i kako su fudbaleri uopšte ušli u svet šoubiznisa. Ova afera je lepo došla na početku godine, jer kad podvučeš crtu, afera slavi ljubav i seks, tu nema ničeg lošeg - priča Mili Čolić.

-Problem je što se u jednom momentu navodi da žena koja zna za svog muža namerno ostaje u braku zbog egzistencije. To je vrlo interesantno, može da ćuti, ne mora da kaže, ali može da ga ostavi. To je najskandaloznije u celoj priči, a možda ga ucenjuje, što je još gore - dodaje Čolić.

Afera
foto: Printscreen/Pink

-Znam mnogo žena koje ucenjuju muškarca na bilo koji način, ja sam dobra da bih ucenjivala, meni je to ispod časti. To su slabe žene, moćne žene ne ucenjuju, kažu samo hoćeš ili nećeš - priča Jovana Jeremić.

-Stojim iza toga što piše gospođa Ljilja Stanišić. Ovde je jedini problem što mi nemamo ta imena, za razliku od nekih drugih listova. Albert Nađ je u pravu, ljudi treba da izađu i sami kažu ko su i šta su. Pomenuću da je Zlatan Ibrahimović pohvaio jednog fudbalera koji je izašao i javno priznao da je biseksualac. Svi ostali reprezentativci imaju porodice i žene, i oni su kolateralna šteta sad. Žene takođe trče za gej muškarcima, jer ih više privlače u psihološkom smislu - dodaje Nestorović.

Afera
foto: Printscreen/Pink

-Ovde je opasno zbog porodica, bruka pada na celu reprezentaciju. Kada vi licitirate imena u nekom kolektivu, to pada na ceo kolektiv. Taj lik, sin biznismena se hvalio fotografijama na svojim društvenim mrežama. Bogato i uspešno dete, i privukao je pažnju medija. Prosto je izazvao pažnju. Želeo je ljubav, a od fudbalera je dobio samo seks, a želeo je da dobije sve što ima žena od fudbalera. To nije bilo uzvraćeno, te je krenuo malo više sa tim fotografijama. To je procurelo i sad deluje na takav način. Ta njegova žena je kupljena žena, koja je sa njim zbog materijalnih stvari. Problem je u politici, kad među političarima imate takve ljude - dodaje Nestorović.

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.