8 znakova kojima vam Svemir poručuje da ćete uskoro dobiti  sreću i novac (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

iz daleke tradicije

8 znakova kojima vam Svemir poručuje da ćete uskoro dobiti sreću i novac (FOTO) (GIF)

Dobre vesti za sve vas koji viđate ove simbole, uskoro vam pristiže veliki novac i neizmerna sreća. Vaše želje će biti ispunjene...
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Obratite pažnju na ove znakove koje vam šalje svemir i pokazuje da vam pristiže novac. Mnogi od znakova zapravo sežu iz davnih vremena, posebno iz Feng Šui tradicije. Za njih kažu da su pouzdani i da nagoveštavaju veliku sreću.

Šta će se dogoditi ako svake noći spavate sa posoljenim limunom pored glave? (FOTO)

Osim što vam donose novac, mogu vam pomoći da procenite kada je pogodno vreme za finansijsko ulaganje ili kada da se upustite u novi marketinški poduhvat, ili da igrate igre na sreću.

Kako da vas neko dobro zapamti za samo 5 minuta običnog razgovora (FOTO)

foto: giphy

1. Stalno viđate broj 8

Broj 8 je oduvek posmatran kao simbol velike sreće. U Kini je to jedan od najsrećnijih brojeva i usko je povezan sa dolaskom sreće u život. Zanimljivo je to što broj 8 ima potpuno simetričan oblik i simbolizuje ravnotežu. Ako počinjete svuda da viđate broj 8 (adrese, telefonski brojevi, tablice), moguće je da vas uskoro očekuje dobitak!

foto: Giphy

2. Dobijate novac na određeni dan

Prema Feng Šuiju, ako ste dobili neki novac (to može biti i poklon) na određeni dan, onda možete očekivati još više novca u narednim danima i mesecima. Ako dobijete novac na prvi dan novog meseca ili za vreme punog meseca, moguće je da ćete imati još više dobitaka u svom životu. Možete čak da koristite ovu simboliku u svojim kreativnim vizualizacijama, tako što zamišljate kako dobijate sav novac koji ste ikada želeli dok vam je mesec iznad glave.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.