DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MART: Bikovi se suočavaju sa teškoćama, Device očekuju problemi na poslu!
Ilustracija, Foto: Profimedia

šta su zvezde pripremile

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MART: Bikovi se suočavaju sa teškoćama, Device očekuju problemi na poslu!

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Objavljeno:

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

OVAN

Smorili ste se, jer vam je jasno da ne možete da ostvarite ono što ste planirali. Moguće je i da će neki vaš zahtev šefovima biti odbijen. Ni emotivni segment ne funkcioniše najbolje, pa je možda prava stvar povući se malo u samoću.

BIK

Suočavate se sa nekim teškoćama. Moguće je da ne možete da ostvarite dogovor kojem ste se nadali. U svakom slučaju, niste raspoloženi i najbolje bi bilo provesti popodne i veče sa ukućanima ili onima koji su vam jako bliski.

1 / 11 Foto: Profimedia

BLIZANCI

Aspektovana je nesigurnost po pitanju bitnog poslovnog odnosa ili saradnje. Moguće je da su neke greške isplivale i da ste sada suočeni sa posledicama svega ovoga. Lošije raspoloženje i u odnosu sa voljenom osobom. Povucite se da razmislite o svemu.

RAK

Jednu neprijatnu obavezu morate da završite i nema potrebe da odugovlačite. Možda je u pitanju razgovor sa napornim kolegom ili je u pitanju nešto što ste obećali, a nikako da ispunite. Emotivna nesigurnost, stegnutost i distanciranost.

LAV

Moguće je da ste verovali nekom i sada ste razočarani postupcima ove osobe. Naglašeniji troškovi. Ni u emotivnom delu ne osećate se zadovoljno. Dosta toga vam smeta, a niste u raspoloženju da se raspravljate sa partnerom.

DEVICA

Problemi na poslu, nesuglasice kod kuće, sa šefovima zategnuto.... Možda je najbolje posvetiti se obavezama i distancirati se od svega što se dešava. Čak ni sa voljenom osobom nećete biti posebno raspoloženi za dublji razgovor.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.