ĐOKOVIĆ PREVARIO JELENU! ZADAO JO JE BOLAN UDARAC, OVO SE NE OPRAŠTA!
Novak Đoković, Foto: Epa/Ali Haider

ŠOK

ĐOKOVIĆ PREVARIO JELENU! ZADAO JO JE BOLAN UDARAC, OVO SE NE OPRAŠTA!

Neki fanovi s pravom su se zapitali da li je počeo ponovo da jede meso

Objavljeno:

Novak Đoković je izgleda, promenio način ishrane na kome Jelena toliko insistira. Da li je daljina učinila svoje pa se vratio staroj dobroj maminoj kuhinji?

Ishrana Novaka Đokovića u prvom planu

Odnos između snaje i svekrve mogao bi dodatno da se iskomplikuje posle fotografija koje je na Instagramu objavio Novakov otac Srđan. Naime, slavni teniser sa roditeljima obišao je svetinje u Crnoj Gori, gde je, reklo bi se, u odsustvu supruge prekršio svoj strogi plan ishrane. Podsetimo, Novak je proteklih godina isključivo konzumirao vegetarijansku i hranu bez glutena.

1 / 9 Foto: Profimedia

Međutim, u poslednje vreme je čak nekoliko puta bio u prilici da jede hranu koja sadrži gluten. Na dočeku u Budvi probao je uštipak s medom, što se može videti na fotografijama sa tog događaja, a na Žabljaku je s prijateljima jeo pitu, dok su se na stolu videli pršut i mnoštvo đakonija iz tog kraja kojima je, ruku na srce, nemoguće odoleti. Neki fanovi s pravom su se zapitali da li je počeo ponovo da jede meso.

Kada se nedavno porodica srela sa patrijarhom, ispred njih je bio sto prepun hrane koja se nimalo ne poklapa sa Novakovim uobičajenim režimom. Podsetimo, prvi reket sveta svojevremeno je otkrio da je iz ishrane izbacio gluten, mlečne proizvode i rafinisani šećer, a nešto kasnije i meso.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.