Bacila je sve kreme za lice, a koža joj je kao porcelan! Sada koristi samo ovo (FOTO) (VIDEO)
Foto: Thinkstock

za blistav ten

Bacila je sve kreme za lice, a koža joj je kao porcelan! Sada koristi samo ovo (FOTO) (VIDEO)

Nisu vam potrebni skupi preparati da bi se vaša koža preporodila i dobila neverovatan ten, sastojke već imate u kući
Objavljeno: 15:02h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Većina žena je opsednuta izgledom svoje kože, posebno kada je u pitanju lice. Zato i kupuju tone preparata, krema i isprobavaju maske koje imaju antibakterijsko i podmlađujuće dejstvo. Treba znati da ne morate toliko da se trudite, domaće jednostavne maske su delotvornije od svih kupovnih.

7 načina da pobedite anksioznost i depresiju bez antidepresiva (FOTO) (GIF)

Za početak isprobajte namirnice koje već imate kod kuće. Mnoge od njih bacate jer mislite da su neupotrebljive, a zapravo sz+u savršene za idealnu negu.

Ne umete da zviždite?! Sad ćete konačno to da naučite (FOTO)

foto: giphy

Najpoznatija američka blogerka Habiba koristi koru banane umesto ostalih proizvoda za negu kože. Ova metoda je efikasna kada se na licu pojave bubuljice ili akne. Habiba tvrdi da bubuljice nestaju za dva sata, a pošto joj niko nije verovao, odlučila je da to i pokaže.

foto: Shutterstock

Sve što treba da uradite je da izrežete mali deo kore zrele banane, najbolje one čija je kora dobila tamne tačkice. Takva banana je prepuna lekovitih sastojaka. Mesto gde vam se pojavila bubuljicaistrljajte sa unutrašnjom stranom ove kore. Ostavite koru da stoji na tom mestu dva sata, a povremeno ponovno trljajte. Nakon dva sata, još jednom istrljajte bubuljicu korom, pa je bacite. Lice ne ispirajte odmah, već sačekajte nekoliko sati. Za najbolji rezultat, stavite koru banane na problematična mesta i ostavite je da odstoji preko noći.

foto: giphy

Pogledajte kako se to radi:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.