RUS PREPORUČUJE IMUNO BOMBU KOJA ŠTITI OD VIRUSA: Napravite ga sami za SITNIŠ
Ren, Foto: Printscreen/Youtube

vrhunski je

RUS PREPORUČUJE IMUNO BOMBU KOJA ŠTITI OD VIRUSA: Napravite ga sami za SITNIŠ

Ako je odbrambeni sistem organizma jak, on će vas zaštititi i od virusa

Objavljeno:

Korona je promenila svet: život verovatno neće biti isti nakon pandemije, i još dugo nećemo moći da se opustimo. Međutim, tu su i druge ozbiljne bolesti... Da bismo sprečili njihov nastanak, moramo iz korena da promenimo način života i ishrane.

Ako je odbrambeni sistem organizma jak, on će vas zaštititi i od virusa, bakterija, kancera, kao i mnogih drugih tegoba. Ovo su lekoviti recepti najboljih prirodnih imunomodulatora i onkoprotektora, koji će vam pomoći da ojačite imutitet i da napravite "štit" protiv infekcionih i onkoloških oboljenja.

Ren

Poznati ruski onkolog Vulf Laskin tvdi da je ren biljka broj jedan za imuni sistem. Ren je moćan saveznik u sprečavanju i lečenju raka. Kod karcinoma pluća su efikasne svakodnevne inhalacije od rena.

Recept je jednostavan:

Izrendati koren rena što sitnije i udisati isparenje nekoliko minuta, dok oči ne počnu da vam suze.

Čaj za jači imunitet

Izrendajte dva korena rena, prelijte sa dva litara vrele vode i kuvajte na nižoj temperaturi pet minuta. Sačekajte da se ohladi pa dodajte pola čaše meda. Pijte 1/3 čaše napitka dva puta dnevno.

Iako mnoge domaćice odlučuju da kupe gotov, domaći ren je mnogo ukusniji, jači i bolji.

Malo uloženog truda će se sigurno islatiti kad vaši gosti budu uživali u pravom ukusu ovog fenomenalnog dodatka uz pečenje, sarmu ili čorbu.

Potrebno je:

2 veća korena rena (oko 200 g)

1 kašičica šećera

vruća voda ili mleko

malo sirćeta

Priprema:

1 / 7 Foto: Profimedia

Koren rena oljuštiti kao kad ljuštite šargarepu, što tanje to bolje. Zatim ga izrendati na sitno rende ili ga izblendirati u blenderu. Druga varijanta je bolja, jer nećete plakati i kijati od ljutine koju ren daje.

Ren se ne pere vodom, jer tako gubi svoju belu boju i ljutinu. Dovoljno je samo očistiti taj spoljni omotač.

Tako izrenadan ren staviti u teglu, dodati kašičicu šećera i preliti vrelom vodom ili mlekom. Kad se to izmeša dodati malo sirćeta i otvorenu teglu ostaviti da malo odstoji.

Nakon toga zatvoriti tegle i poslužiti po potrebi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.