MASKA KOJA PRAVI ČUDA NA KOSI: Zavirite baš sad u frižider i sve što vam je potrebno je tu! (FOTO)
Foto: Thinkstock

DoMAĆA RADINOST

MASKA KOJA PRAVI ČUDA NA KOSI: Zavirite baš sad u frižider i sve što vam je potrebno je tu! (FOTO)

Ova maska će vam preporoditi kosu - garantovano
Objavljeno: 23:07h

Postoji bezbroj preparata za kosu koji obećavaju rezultate već nakon prve upotrebe. Zašto bi trošila gomilu novca na skupe regeneratore i maske kad najbolji tretman svojoj kosi možeš da priuštiš baš u svom kupatilu?!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kosa je poput ljubimca - ako je previše maltretiraš osveti će ti se. Agresivni šamponi, stalno feniranje i peglanje mogu jako oštetiti kosu. Ako je uz to i farbaš, sigurno si se već susrela sa nekim znakovima oštećenja kose.

No, ne treba očajavati. Tome ima leka. Parfimerije i drogerije su prepune ulja, maski, silikona i regeneratora koji obećavaju oporavak kose. A ako ne želiš da potrošiš bogatstvo na preparate za kosu, postoje i druga rešenja koja možeš naći u svom frižideru :)

foto: Thinkstock

Jaja, maslinovo ulje i jabukovo sirće namirnice su koje, osim što te hrane čine čuda i za tvoju kosu, a vrlo verojatno ih već i imaš kod kuće. Ovaj recept pogodan je za sve vrste kose.

PRIPREMA MASKE

Nakon što jedno jaje razbiješ u posudu unutra promešaš 30 ml maslinovog ulja (količina nije fiksna, možeš proceniti odokativno, ali pazi da ne bude premasno). U tu smesu dodaj jednu do tri kašičice limunovog soka (ako imaš masnu kosu dodaj više) pa jednu kašičicu jabukovog sirćeta. Sve promešaš ručno ili mikserom, kako ti je lakše.

Dobijenu masku nanesi na suvu kosu i drži na glavi oko pola sata. Bilo bi idealno kad bi kosu omotala toplim peškirom jer bi se tako poboljšalo delovanje maske. Ako ti smeta neprijatan miris maske, slobodno u nju dodaš kap do dve bilo kojeg eteričnog ulja.

Nakon toga kosu opereš svojim uobičajenim ritualom i Vouila!

Upravo si napravila tretman jednak botoksu na kosi a nisi je tretirala hemikalijama niti potrošila brdo novca. Videćeš kako će ti kosa postati meka i sjajna, a s time i zdravija.

(Espreso.co.rs/Cool)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.