10 stvari koje odmah morate izbaciti iz kupatila (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

čistoća je pola zdravlja

10 stvari koje odmah morate izbaciti iz kupatila (FOTO) (GIF)

Čišćenje i ribanje kuće nikome nije omiljeno, a ako pobacate suvišne i bespotrebne stvari ono će biti upola lakše
Objavljeno: 08:44h

4. Zamenite staru četkicu Nova četkica za zube nije prva na listi prioriteta kada imate sto drugih stvari koje treba obaviti ili kupiti, ali poželjno ih je zameniti svaka tri meseca.

foto: Thinkstock

5. Lepe stvari koje ničemu ne služe Svi se ponekad malo zanesesu pa kupe neke ukrase, mirisne sapune ili set koji ne koristite pa na kraju samo sakuplja prašinu. Jednostavno otvorite sve fioke, pregledajte police i kadu pa odmah bacite sve sitnice koje ničemu ne služe. Manje prašine, manje prljavštine i manje čišćenja.

foto: Shutterstock

6. Dečje igračke Klinci obožavaju da se igraju dok se kupaju, a još više vole igračke kojima mogu pošteno zalivati pod u kupatilu. I sve im to treba dozvoliti jer jednom su mali, a pod se lako obriše onim starim peškirima. Ali ako igračke stoje nagomilane u nekom ćošku, vreme je da ih se rešite. Kako se obično nalaze na rubu kade i mokre su, rizikujete pojavu gljivica i plesni.

foto: giphy

7. Sunđer za kupanje Bilo da je morska spužvica,ili bilo kakva druga, uvek ima istu namenu otkloniti nakupljene mrtve ćelije kože. Kada je tako sagledate, jasno je da se jako dobro mora ispirati, pa čak i dobro oprati. One nisu tako bezazlene ako znate da trljanjem izazivaju sitne posekotine na koži i mogu preneti gljivice i plesan ako ne pazite na njih između korišćenja.

foto: Shutterstock
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.