UŠLE STE U TRIDESETE? Postoji način kako da vam koža bude KAO PUTER
Nega lica, Foto: Profimedia

NEGA LICA

UŠLE STE U TRIDESETE? Postoji način kako da vam koža bude KAO PUTER

Stručnjaci tvrde da bi briga o koži trebalo da traje ceo život. Međutim, pre 30. godine, uglavnom ne razmišljamo mnogo o koži lica i počnemo da brinemo tek pri pojavi prvih bora

Objavljeno:

Žene u ovim godinama ne razmišljaju preterano negi kože.

Ali ona je jako važna.

Tačnije, važno je da u ovom periodu bude adekvatna, jer bi to kasnije i te kako moglo da znači.

Stručnjaci tvrde da bi briga o koži trebalo da traje ceo život. Međutim, pre 30. godine, uglavnom ne razmišljamo mnogo o koži lica i počnemo da brinemo tek pri pojavi prvih bora.

Sve navike (i dobre i loše) počinju da se prikazuju na licu u ranim tridesetim. Ipak, i 30+ koža može da bude zdrava i sjajna, a evo i kako:

Čišćenje Očistite lice tonikom svakog jutra, pre nanošenja šminke. Obavezno koristite proizvode koji odgovaraju vašem tipu kože. Pre odlaska u krevet obavezno skinite šminku, da bi koža tokom noći disala i oporavljala se.

Piling Koži 30+ je potrebna dodatna pomoć kako bi ostala blistava i zdrava. Zato, nekoliko puta nedeljno koristite blage pilinge koji će poboljšati cirkulaciju i ukloniti mrtve ćelije kože. Uz one omiljenih kozmetičkih kuća, možete koristiti i kućne pilinge.

Zaštita 30+ Štitite svoju kožu, čak i kada nije sunčano, pomoću krema sa zaštitnim faktorom. Uz to, koristite i anioksidantne serume ili one na bazi vitamina C, kako bi koža u potpunosti bila sačuvana.

Hidratacija Za zdravu kožu neophodna je hidratacija. Zato pijte najmanje dve litre vode dnevno i nemojte se tuširati vrelom vodom. Koristite hranljive losione za telo ili ulja (kokosovo, malsinovo) nakon tuširanja.

(Espreso/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.