10 kila manje za samo mesec dana! Jedite normalno i držite se samo jedne stvari! (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

magija kalorija

10 kila manje za samo mesec dana! Jedite normalno i držite se samo jedne stvari! (FOTO) (GIF)

Svaki dan započinje obilnim doručkom i odvajanjem barem pola sata za uživanje u njemu
Objavljeno:

Ključno za uspešno mršavljenje nije samo ukupan zbroj kalorija, već i vreme u koje se unose. Pridržavate li se ove dijete, možete da smršate i da više ne vratiti kilograme.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Doručak je najvažniji obrok u danu jer osigurava potrebnu energiju za ostatak dana, pa predvodnica dijete "Velikog doručka" Daniela Jakubowicz se doslovno zalaže za realizaciju izreke "Doručkuj kao kralj, ručaj kao princ, a večeraj kao siromah".

Samo jedna sitnica na licu otkriva kakva ste osoba (FOTO) (GIF)

U svojoj knjizi "Dijeta velikog doručka" Jakubowicz tvrdi da će doručak od 600 do 850 kalorija pre 9 sati ujutro delovati kao saveznik metabolizma i drastično podstaknuti mršavljenje i uravnotežiti hormone i sagoreti masne naslage.

foto: Profimedia

- Obilan doručak zapaliće metabolizam, ali ključno je da doručak bude bogat proteinima i vlaknima. Pridržavate li se svih pravila dijete, za 30 dana možete smršati i do 10 kilograma, a istovremeno jesti sladoled, picu i namirnice koje druge dijete ne dopuštaju - kaže Jakubowicz.

Kod strožije verzije dijeta Velikog doručka za doručak se unosi oko 600 kalorija, a za ručak i večeru do 300 kalorija, premda postoje i manje ograničavajuće verzije dijete.

foto: Giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.