4 stvari koje ginekolozi ne smeju da rade tokom pregleda (FOTO)
Foto: Stock Nep

najintimnije tajne tela

4 stvari koje ginekolozi ne smeju da rade tokom pregleda (FOTO)

Mnogim ženama je teško da se opuste na pregledu, a ponekad im u tome dodatno odmaže i stav ili pristup njihovih lekara, tada imate pravo da ga menjate
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ginekološki pregled definitivno nije na listi najprijatnijih pregleda, a to se odnosi i na fizički i psihički aspekt ženskog zdravlja. Mnogim ženama je teško da se opuste na tom pregledu, a ponekad im u tome dodatno odmaže i stav ili pristup njihovih ginekologa.

Zurenje u ekran može biti spas za zdravlje (FOTO) (GIF)

Ginekoliški pregled je važan za zdravlje žena i mora se obavljajti redovno, a jako je važno da ginekolog ima pravilan pristup jer se radi o najintimnijem području ženskog tela.

3 razloga zašto je odlično razgovarati sam sa sobom (FOTO) (GIF)

Postoje stvari zbog kojih s pravom možete menjati vašeg ginekologa, on nikako ne bi smeo da radi ovo:

1. Kritikovati

Sa ginekolozima razgovarate o jednom od najintimnijih delova vašeg tela. Morate uvek biti iskreni tokom pregleda da bi oni mogli lakše i brže da ustanove uzrok vaših zdravstvenih problema, ali mnoge žene često nisu iskrene zbog straha da će ih njihovi ginekolozi kritikovati.

Imajte na umu da je bitno da budete iskreni, a da oni budu profesionalni. Ni u kom trenutku ne smeju vas kritikovati zbog bilo kog detalja iz vašeg seksualnog života. U obzir dolaze samo profesionalni saveti koji će vam pomoći da bolje razumete najintimniji deo svog tela i da očuvate zdravlje.

foto: Thinkstock

2. Nametati lična uverenja

Lekari su se obavezali na čuvanje vašeg zdravlja i pružanje medicinske brige, ali nije u redu da vam na temelju ličnih uverenja govore šta smete ili ne smete da ardite. Zapamtite, vaše telo je – vaše.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.