OBRATITE PAŽNJU NA OVE SIMPTOME: Ukazuju na HORMONSKI POREMEĆAJ koji pogađa sve veći broj žena!
Policistični jajnici uzrokuju niz tegoba kao što su anovulacija, sterilitet, povećana telesna težina, opadanje kose, pojačana maljavost, pojava akni po licu i leđima, Foto: Profimedia

PREPORUČUJEMO

OBRATITE PAŽNJU NA OVE SIMPTOME: Ukazuju na HORMONSKI POREMEĆAJ koji pogađa sve veći broj žena!

Statistika pokazuje da se 5 od 10 žena reproduktivne dobi bori sa ovim hormonskim poremećajem, s tim što je taj broj, nažalost, u konstantnom porastu

Objavljeno:

Najčešće hormonsko oboljenje koje pogađa sve veći broj žena je i najčešći uzrok izostanka ovulacije. Radi se o sindromu policističnih jajnika koji povećava njihovu veličinu do duplo veće od normalne i stvara ciste veličine 5 do 15 mm koje se nalaze ispod njih (jajnika). Statistika pokazuje da se 5 od 10 žena reproduktivne dobi bori sa ovim hormonskim poremećajem, s tim što je taj broj, nažalost, u konstantnom porastu.

Policistični jajnici uzrokuju niz tegoba kao što su anovulacija, sterilitet, povećana telesna težina, opadanje kose, pojačana maljavost, pojava akni po licu i leđima. Ukoliko se mučite sa ovim problemom, upoznajte Folinomel – preparat sa posebnom medicinskom namenom koji se pokazao najdelotvornije kod žena sa ovim tegobama.

Hangar
foto: Promo

Proizvod je odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine).

Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu, i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod problema hroničnog pelvičnog bola, kod pacijentkinja sa sindromom policističnih jajnika i sa problemom mioma.

Uz pomoć Folinomela ćete:

  1. Regulisati menstrualne cikluse
  2. Poboljšati ovulaciju
  3. Pospešiti kvalitet jajnih ćelija, kao i njihov broj
  4. Smanjiti rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći
  5. Sniziti insulin i glukozu
  6. Sniziti holesterol
  7. Rešiti problem mioma na materici
  8. Rešiti problem nervoze i prekomerne težine
  9. Smanjiti potrebe za određenim namirnicama.

Naručite Folinomel klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.990 rsd i rešite hormonske poremećaje prirodnim putem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.