CREVA SU PUNA TOKSINA KOJI IZAZIVAJU GOMILU BOLESTI: Očas posla napravite lek! Ključ je u KEFIRU!
Toksini u organizmu, Foto: Profimedia

važno za zdravlje

CREVA SU PUNA TOKSINA KOJI IZAZIVAJU GOMILU BOLESTI: Očas posla napravite lek! Ključ je u KEFIRU!

Ovaj lek je odličan za pamćenje i koncentraciju, posebno za starije ljude

Objavljeno:

Kako toksini koji se nakupljaju u našem telu mogu biti uzročnici raznih bolesti, ono što bismo trebali uraditi jeste očistiti ga na svakih šest meseci. Česte prehlade, infekcije, umor, pospanost, dekoncentracija dokaz su prisustva toksina u telu, malignih bakterija i drugih manje štetnih supstanci.

Evo efikasnog prirodnog leka koji se koristi u ruskoj narodnoj medicini i koji se priprema od dva sastojka: kefira i heljdinog brašna. Mnogi kefir nazivaju eliksirom mladosti i zdravlja, a heljdino brašno ima izuzetne lekovite efekte. Jača telo, podmlađuje krvne sudove, smanjuje umor, povećava cirkulaciju krvi u rukama i nogama i povećava izlaz urina.

Ovaj lek je odličan za pamćenje i koncentraciju, posebno za starije ljude. Heljdino brašno snižava krvni pritisak, pomaže kod ateroskleroze i leči zatvor. U kombinaciji sa kefirom smanjuje nivo šećera u krvi, čisti creva i krvne sudove, normalizuje metabolizam i funkciju pankreasa i povećava nivo hemoglobina u krvi.

Sastojci:

1 kašika heljdinog brašna 2. 180 ml kefira 3. Malo meda

heljda, dijeta
foto: Profimedia

Priprema:

1. Kefir (180 ml) treba preliti jednom kašikom heljdinog brašna i dobro izmešati. Ostavite smešu preko noći u frižideru. Ujutro još jednom promešajte smešu i ona je spremna za konzumiranje.

2. Ovu smešu treba jesti umesto doručka. Možete ga zasladiti medom ako želite.

3. Nakon što pojedete ovu mešavinu za doručak, nemojte jesti tri sata. Ponovite ovaj postupak 14 dana na svakih šest meseci.

(Espreso.co.rs/Biomedicina.eu)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.