7 razloga zašto vas bole grudi (FOTO) (GIF) (VIDEO)
Foto: Profimedia

dobra podrška je najvažnija

7 razloga zašto vas bole grudi (FOTO) (GIF) (VIDEO)

Omiljeni ukras na telu svake žene su njene grudi, ali one ponekad mogu baš jako zaboleti. Uglavnom nema razloga za paniku, ali je dobro znati kako da to sprečite
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Grudi svaku ženu čine posebnom i to bez obzira na veličinu i oblik. Čitav svet je fasciniran njima, a pojedini muškarci čak ni ne mogu odvojiti pogled od njih.

Kakav je život žena s velikim grudima? Ovi muškarci znaju odgovor! (FOTO) (GIF) (VIDEO)

One mogu s vremena na vrema jako da zabole svoje ponosne vlasnice, i mada uglavnom nema raszloga za paniku dobro bi bilo da znate zašto vas s vremena na vreme grudi bole tako jako.

15 stvari koje razumeju samo devojke sa velikim grudima (GIF)

foto: giphy

1. Zbog PMS- a

Najčešći uzrok bola u grudima su hormoni, odnosno iznenadne promene u njihovom nivou koje dolaze sa menstruacijom. Ovo je normalna reakcija tela i naziva se ciklusna bol, jer se povezuje sa menstruacijom. Ovaj bol mogu da ublaže antibebi pilule jer održavaju nivo estrogena stabilnim. Ako biste se pre odlučili za prirodan lek, koristite ulje noćurka koje možre da smanjit otečenost.

2. Zbog previše kofeina

Kafa i čaj ne moraju nužno da izazovu bol u grudima, ali neke studije pokazuju da izbacivanjem kofeina možete da umanjite osećaj bola u grudima, pogotovo kod žena koje imaju fibrocistične grudi.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.