Uz pomoć ovih 5 namirnica smršajte za 7 dana! Provereno deluje! (FOTO)

MRŠAVITE BRZO I LAKO

Uz pomoć ovih 5 namirnica smršajte za 7 dana! Provereno deluje! (FOTO)

Dijeta nije samo stvar mršavljenja već i čišćenja organizma od nakupljenih toksina
Objavljeno:

Koliko puta ste poželeli da skinete samo malo 1 ili 2 kilograma a da vam ne ide? Koliko puta ste sreli osobe koje brže izgube 5 kilograma nego vi samo 1? Ukoliko želite da brzo izgubite nekoliko kilograma nije potrebno da se odmah zaletite za stroge i restriktivne dijete nakon kojih će vam se kilogrami odmah vratiti, malo redukujte ishranu i kilogrami će se trajno istopiti. 1. Čili papričica Kanadska studija dokazuje da čili papričice ne pomažu samo u suzbijanju apetita već i povećavaju sposobnost tela da sagoreva masti.

2. Zelena paprika Zelena paprika i njoj srodno povrće pomaže ubrzavanje metabolizma što može rezultirati znatno povećanim sagorevanjem masnih naslaga sa stomaka.
3. Luk Sadrži izuzetno malo kalorija zbog čega je ovo povrće idealno za one koji žele da smršaju. Za najbolji učinak jedite ga sirovog. Ne brinite zbog mirisa luka jer postoje zaista efikasni načini koji suzbijaju zadah.
4. Svež krastavc Krastavc sadrži puno vode zbog čega je odličan za suzbijanje gladi. Kada osetite želju za grickanjem nečega nezdravog uzmite par kriški svežeg krastavca i čašu vode. Osetićete da ste siti a unećete malo kalorija. Sva tečnost koju ste uzeli sa krastavcima pomoćiće izbacivanju toksina iz organizma.
5. Šargarepa Ovo slatkasto povrće čini idealnu sirovu grickalicu. Puno je beta karotenom i vlaknima koji na vaš organizan imaju blagotvorna dejstva i vašem telu ćete učiniti ogromnu uslugu jedući svežu šargarepu.
Jedite što više lisnatog zelenog povrća jer je ono puno vitamina i zasićuje, a ovako nećete samo izgubiti kilograme već ćete i ojačati i pročistiti organizam. Koža će vam biti lepša, mekša i podmlađena.
tumblr
(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.