SAŠA JE PRONAŠAO PRIRODNO REŠENJE ZA SVOJE DISAJNE I MAJČINE SRČANE TEGOBE: Lekovi nisu delovali, OVO ih je spasilo
Čovek sa bronhitisom, Foto: Profimedia

super rešenje

SAŠA JE PRONAŠAO PRIRODNO REŠENJE ZA SVOJE DISAJNE I MAJČINE SRČANE TEGOBE: Lekovi nisu delovali, OVO ih je spasilo

Pre tri godine, Saša je na internetu pronašao Bio-Teo preparate

Objavljeno: 09.11.2020. 16:00h
 • 1

- Bio-Teo je pomogao mojoj majci pre tri godine, a sada i meni, kada sam zanemario nazebe i probleme sa sinusima – kaže Saša (55).

- Mojoj majci su pre deset godina ustanovili anginu pektoris, pila je sedam različitih lekova, ali su rezultati uvek bili isti – bez poboljšanja, ali nije bivalo ni gore. Međutim, i dalje je bila umorna, a sa promenama vremena trpela je bolove u grudima. Leti bi se, tokom vrućina, visok pritisak stropoštao veoma nisko...

Pre tri godine, Saša je na internetu pronašao Bio-Teo preparate. Pročitao je sve o kompletu br. 1 za srce i naručio ga. Njegova majka Veselinka (78), ubrzo se preporodila.

- Posle drugog kompleta joj je bilo bolje – nestali su bolovi u grudima i imala je više snage i volje. Bio sam presrećan, jer u njenim godinama zaista je zabrinjavajuće i riskantno da ima ovakvu dijagnozu. Morala je da se čuva sa posebnom pažnjom, a i svi mi oko nje smo se trudili da joj olakšamo koliko je to god moguće. Pravila je pauze između dva kompleta, i tako nastavila tokom prethodne tri godine. Nekada su razmaci bili duži, pa je sama tražila da je nabavimo Bio-Teo kapi br. 1 za srce, jer se mnogo bolje oseća kada ih pije, naročito u jesen i zimu. Vitalnija je i, bez obzira na godine, pomaže mi u poslu.

Da je Veselinki zaista bilo bolje, pokazali su i rezultati na nedavnoj kontroli, čak je i holesterol bio dobar.

- I to se desilo zahvaljujući kapima – nastavlja Saša. – U to smo sigurni, jer nije pila prepisani lek za masnoću. Sada je već uveliko jesen i vreme je da popije svoja sledeća dva kompleta.

– Kvalitet Bio-Teo kapi potvrđen je na primeru moje majke, pa sam i ja rešio da sebi pomognem. Video sam da imaju i komplet za disajne tegobe, i kada je zimus počela epidemija, nisam mogao kod lekara, pa sam rešio da probam sa kapima br. 6 za pluća i disajne puteve. Naime, ja sam voćar i proizvođač sokova i posao mi je vezan za teren, a dunja i aronija kojima se bavim, stižu u hladne dane. Prinuđen sam da stalno prelazim sa toplog u hladno kada krenem da pečem rakiju od dunja i sok od aronije, i tako sam stalno bio izložen prehladama, jedna za drugom su učinile svoje i eto bronhitisa i sekreta koji guši.

- Sinuse sam „zaradio“ radeći na benzinskoj pumpi. Bio sam mlađi, nije mi smetala hladnoća. Kada se sve sabere, bio sam svestan da sam morao da pronađem sebi lek, i pronašao sam ga. Posle tri kompleta kapi br. 6, sasvim sam se dobro osećao i dosta sam rasteretio pluća. Bez većeg naprezanja sam izbacio veću količinu sekreta. Moram da kažem da nam je dosta pomogla i aronija, koja je zaista korisna za jačanje organizma.

Biljni komplet br.1 za srce sastoji se od 3 bočice – antistres, corvit i cirkul i on:

 • Jača snagu oslabljenog srčanog mišića
 • Poboljšava cirkulaciju
 • Čisti krvne sudove
 • Pomaže kod angine pektoris, aritmije, bola u grudima
 • Reguliše holesterol i trigliceride
 • Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog

mišića)

 • Otklanja posledice infarkta
 • Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca
 • Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost,

lupanje srca, nesanicu i glavobolju.

foto: PROMO

Za dobijanje najboljih rezultata preporučuje se konzumiranje barem 2 kompleta za redom. Ove biljne kapi slobodno mogu piti osobe koje su operisane i/ili koje piju lekove. Biljni komplet za kardiovaskularni i nervni sistem Antistres + Corvit + Cirkul je registrovan i odobren od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije i ne postoje poznate kontraindikacije. Ono što je bitno kada se piju lekovi je da se terapija lekovima NE prekida dok vaš lekar ne kaže suprotno, kao i da se napravi razmak 30 do 60 minuta između korišćnjenja lekova i naših biljnih kapi.

Cena biljnog kompleta br.1 za Srbiju iznosi 2.880 rsd, za BiH 47 KM, a za Crnu Goru 26 €. Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Biljni komplet br.6 za pluća i disajne puteve koji se sastoji od 2 bočice (tinkture) – bronhostop i pneumodetox:

 • Čisti pluća i bronhije od nakupljenog sekreta
 • Olakšava iskašljavanje i izbacivanje šlajma
 • Rastvara i smekšava sluz
 • Pomaže kod angine, bronhitisa, kašlja, astme, upale pluća, HOBP
 • Smiruje suvi, nadražajni i pušački kašalj
 • Pomaže kod nadutosti pluća (emfizem) i kod katara pluća
 • Smanjuje promuklost, upale ždrela i laringitisa.
foto: PROMO

Komplet mogu koristiti osobe koje piju lekove, može se koristiti i preventivno (pogotovo kod pušača). Za najbolje rezultate potrebno je popiti najmanje 2 kompleta za redom, a zatim se može napraviti pauza od 2 nedelje, pa nastaviti sa sledećim kompletom.

Cena biljnog kompleta br.6 za pluća i disajne puteve iznosi 1.920 rsd za Srbiju, 32 KM za Bosnu i Hercegovinu i 19€ za Crnu Goru. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Ukoliko imate alergijski bronhitis ili alergijsku astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu, dim, hranu itd., savetujemo vam da uz komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i kapi br. 16 ImunoDetox o kojima detaljnije možete pročitati klikom OVDE.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media