OVAJ MOĆNI SOK JE SPAS ZA NAJVAŽNIJI ORGAN: Predstavljamo čarobni napitak koji odmah oporavlja jetru!
Napitak, Foto: Profimedia

SJAJAN RECEPT

OVAJ MOĆNI SOK JE SPAS ZA NAJVAŽNIJI ORGAN: Predstavljamo čarobni napitak koji odmah oporavlja jetru!

Ovaj moćni organ je odgovoran za varenje hrane, kao i eliminaciju toksičnih supstanci iz tela, pored brojnih drugih važnih uloga

Objavljeno: 14:59h

Jetra je veoma važan organ koji, između ostalog, omogućava detoksikaciju organizma i zato je neophodno unositi namirnice koje je regenerišu… Donosimo recept za sok koji je izuzetno moćan i koji izbacuje toksine iz jetre!

Kod većine zdravih ljudi, jetra je samo još jedan od mnogih organa koji funkcionišu nezavisno od našeg uticaja i pod našim percepcionim radarom. Iako ne možemo direktno da utičemo na funkcionisanje, jednim zdravim napitkom možemo učiniti čuda za našu jetru.

Ovaj moćni organ je odgovoran za varenje hrane, kao i eliminaciju toksičnih supstanci iz tela, pored brojnih drugih važnih uloga. Jetra takođe pomaže u zaštiti našeg organizma od infekcije, skladišti energiju, što je čini važnim organom za mnoge aspekte zdravlja.

Sa druge strane, sokovi su idealan način da u organizam unesete moćne sastojke, koji na brz i lako probavljiv način isceljuju jetru. Letnji period je posebno idealan za izbacivanje toksina iz jetre i njen potpun oporavak sa moćnim napicima.

Igrajte se navedenim sastojcima te otkrijte svoju idealnu formulu dodajući listove maslačka ili rotkve!

Sastojci

2 jabuke

2 šoljica krupno izrezanog ananasa

1 manji komad đumbira

1 vezica celera listaša

1 šoljica svježeg peršuna

1 šoljica klica

4 male rotkvice

1 šoljica listova maslačka

Priprema napitka

U sokovniku pripremite sok od jabuka, ananasa, đumbira, celera i peršuna. Po želji, kroz sokovnik preradite i bilo koji od dodatnih sastojaka. Konzumirajte odmah, a ostatak stavite u frižider.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Svjetlo dunjaluka)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.