Čudo od sode bikarbone. OVO MORATE PROBATI!!
Soda bikarbona, Foto: Profimedia

PROBAJTE

Čudo od sode bikarbone. OVO MORATE PROBATI!!

Donosimo vam nekoliko saveta sode za korišćenje sode bikarbone

Objavljeno:

Čudo od sode bikarbone je i prirodna medicina mnogo puta dokazala. Sve skupe kreme i pilinzi ne mogu pomoći da se telo oseća kao preporođeno.

Razni tretmani za lice deluju samo privremeno ali ne i dugotrajno. Osobe koje sebi ne mogu priuštiti te tretmane s pravom mogu pariratim tim osobama uz jednostavnu namirnicu, a to je soda. Soda ima blagodatno dejstvo sa dodatkom joda koja pomaže kod raznih upala, infekcija.

Ona zaustavlja svrab kod ujeda i uboda insekata. Pomaže da se uklone zubni kamenac. Ublažava simptome infekcije bešike. Lekari je koriste i za smanjenje nivoa kiselina u krvi za vreme dijalize kod oboljenja bubrega. Soda bikarbona je i namirnica za pravljenje raznih peciva i kolaca. Medicinska soda bikarbona bez aluminijuma je priroda.

Donosimo vam nekoliko saveta sode za korišćenje sode bikarbone.

Piling za lice

S obzirom da preparati jako puno koštaju, vi napravite sopstveni piling sa samo 3|4 sode bikarbone i 1|4 vode. napravite sebi prirodnu masku i rešite se mrtvih ćelija na koži lica.

Šampon za kosu

U slučaju da vam se kosa puno masti ili svakodnevno koristite puno preparata za oblikovanje kose, bilo da se radi o gelovima ili peni, onda vam je zasigurno potrebno nesto što će vašu kosu obnoviti. Ovo je jedan od tretmana koji i profesionalni frizeri koriste u svojim salonima. Sipajte u dlan onoliko šampona koliko inace stavljate na kosu, i tu dodajte pola kašičice sode, dobro utrljajte, ostavite nekoliko minuta i ispretite.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Svjetlo Dunjaluka)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.