KAD SAM TO OSETILA, BILA SAM SIGURNA DA SE RAK VRATIO! Potresna ispovest ČUVENE GLUMICE!
Razmišljala sam o tome imam li dobru karmu ili lošu, počela sam raditi liste loših stvari koje sam učinila u životu i kako sam se ophodila s ljudima, Foto: Printscreen/ Instagram/ theshando

teška priča

KAD SAM TO OSETILA, BILA SAM SIGURNA DA SE RAK VRATIO! Potresna ispovest ČUVENE GLUMICE!

Do tada je dve godine bila uverena da je pobedila rak zahvaljujući operaciji

Objavljeno:

Glumica Šenon Doerti otkrila je prvi simptom koji je imala i zbog kojeg je bila sigurna da joj se rak ponovno vrato.

- Vežbala sam i bolelo me, ali to nije bila ona normalna bol koju inače osetite nakon vežbanja, nego stvarna i prava, jaka bol - otkrila je Doerti.

Iznenadna jaka bol i nemogućnost kretanja samo su neki od simptoma po kojima doktori mogu zaključiti da se rak dojke proširio na kosti. Još neki simptomi su umor, gubitak apetita i mučnina. Podsetimo, glumica najpoznatija po ulozi u seriji ''Beverli Hills 90210'' potvrdila je da joj se ponovno vratio rak dojke te da je u četvrtom stadijumu bolesti.

Šenon je već ranije otvoreno govorila o borbi s ovom bolesti. Od 2017. njen rak je bio u remisiji, nakon što je bila na operaciji i dugotrajnoj hemoterapiji.

Pokušavam da cenim male trenutke u životu koje mnogi ljudi ne vide ili ih uzimaju zdravo za gotovo – odgovorila je Doerti na pitanje kako se oseća s teškom dijagnozom: – Male stvari za mene su velike. Mi u sebi imamo jedno vrelo i na nama je da kopamo duboko kako bismo smogli snage da se suočimo s lošim stranama života.

Rekla je kako je, nakon što je doznala da je bolest uznapredovala, počela preispitivati svoju karmu.

- Razmišljala sam o tome imam li dobru karmu ili lošu, počela sam raditi liste loših stvari koje sam učinila u životu i kako sam se ophodila s ljudima – priznala je.

Sada je ona otkrila da planira da snimi video-poruku i da napiše pisma za svoje najbliže, iako je uverena da će živeti bar još 10-15 godina.

U intevjuu koji je dala za magazin Elle Šenon je rekla da postoji mnogo stvari koje želi da kaže svoj majci i da hoće da bude sigurna da njen suprug Kurt Isvarijenko zna koliko joj znači.

foto: printscreen

Kad god pomislim da je vreme da to uradim, deluje mi kao da je sve gotovo. Deluje kao da se odjavljujem, a ne odjavljujem se. Osećam se veoma zdravo. Teško je sve to sročiti kada se osećaš kao da ćeš živeti još 10-15 godina”, izjavila je glumica koja je u februaru saznala da je kancer ušao u četvrti stadijum.

Do tada je dve godine bila uverena da je pobedila rak zahvaljujući operaciji koju je imala, hemoterapiji i radijaciji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.