MAGIČNA SPIRULINA ZA ZDRAVLJE CELE PORODICE: Poboljšajte i pojačajte imunitet uz pomoć ove moćne alge!
ZDRAVLJE CELE PORODICE, Foto: Promo

SJAJAN izbor

MAGIČNA SPIRULINA ZA ZDRAVLJE CELE PORODICE: Poboljšajte i pojačajte imunitet uz pomoć ove moćne alge!

Visok nivo stresa, loša ishrana, prekomerni rad, nedovoljno sna i, pre svega, zagađenje okoline u kojoj živimo, opterećuju organizam i smanjuju prirodni imunitet

Objavljeno:

Jak imunitet je veoma važan kako bi se organizam odbranio od virusa, infekcija, bakterija i drugih patogena.

Visok nivo stresa, loša ishrana, prekomerni rad, nedovoljno sna i, pre svega, zagađenje okoline u kojoj živimo, opterećuju organizam i smanjuju prirodni imunitet.

Da biste bili dobrog zdravlja, više je nego jasno da vaš imunološki sistem treba besprekorno da funkcioniše! Ako tražite nešto što će ojačati imunitet cele vaše porodice, onda vam treba preparat koji sadrži sve esencijalne vitamine, minerale i fitonutrijente koji su imunom sistemu potrebni, a mi imamo rešenje!

foto: Promo

Spirulina San Sebastian je moćna alga sa više od 100 hranljivih sastojaka i proglašena je superhranom. Njen sastav čini 60% proteina, 13% esencijalnih minerala poput kalcijuma, magnezijuma, natrijuma, kalijuma, fosfora, cinka i gvožđa, a bogata je i vitaminima i mineralima. Super zdrava, hranljiva i bezbedna, ona čitavu porodicu štiti od sezonskih virusa i prehlade. Spirulina će ojačati imunitet svih članova porodice, od najmlađih do najstarijih.

SPIRULINA SAN SEBASTIAN je OBAVEZNA u ovom periodu jer:

Je bogata proteinima koji poboljšavaju funkciju oragnizma

Jača imunitet zahvaljujući obilju vitamina

Štiti vaše zdravlje uz pomoć mnogih minerala

Štiti od virusa i prehlade

Daće vam energiju za ceo dan.

Cena za 300 tableta iznosi 999 rsd i porudžbinu možete izvršiti klikom OVDE, dok cena za 600 tableta iznosi 1.499 rsd i porudžbinu izvršite klikom OVDE. Takođe, željeno pakovanje možete poručiti pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.