OVO JE NAJMOĆNIJI DOMAĆI ANTIBIOTIK NA SVETU: Leči ono  što ne možete ni da pretpostavite!
Zagreva sluznicu i kožu, Foto: Printscreen/Youtube

Zdravlje

OVO JE NAJMOĆNIJI DOMAĆI ANTIBIOTIK NA SVETU: Leči ono što ne možete ni da pretpostavite!

Ren je visoko efikasan prirodni antibiotik. Ovako deluje na ljudsko telo:

Objavljeno:

Ren je biljka koja sadrži glikozid, kaliju, sumpor i puno vitamina C. Zahvaljujući ovim svojstvima može se koristiti ne samo kao začin za mnoga jela, već i u lekovite svrhe.

Ren je visoko efikasan prirodni antibiotik. Ovako deluje na ljudsko telo:

Zagreva sluznicu i kožu Normalizuje snadbevanje krvi bubrezima ima diuretički efekat; pospešuje odliv žuči; poboljšava cirkulaciju krvi; omekšava kašalj; smanjuje šećer u krvi; poboljšava funkcionisanje gastrointestinalnog trakta.

Jedina kontraindikacija za upotrebu ovog proizvoda su pojačano znojenje i alegija na senfoli.

U slučaju digestivnih poremećaja, dodajte kašičicu rendanog rena u čašu toplog mleka i konzumirajte ovo piće jednom dnevno - najbolje uveče. Postupak ponovite nakon dve do tri nedelje.

Ren protiv prehlade i gripa

Da biste sprečili razvoj prehlade, svaki dan konzumirajte 50 grama rendanog rena, konzerviranog ili svežeg. Ovo je efikasan tretman koji se ne preporučuje onima koji pate od bolesti želuca ili bubrega.

Rendani ren mešajte sa medom (odnos je 1 kašika rena i 3 kašike meda) i koristite za kašalj ili simptome astme, ali samo kada telesna temperatura nije povišena. Med omekšava oštrinu rena i doprinosi brzom uništavanju patogena. Dovoljno je da uzmete jednu malu kašičicu ovog sastava 5 puta dnevno. Ako hoćete da poboljšate delovanje ovog leka, dodajte mu i malo rendanog luka i 5 kašika vode, zatim izmešajte i koristite kao lek.

U slučaju gripa:

Kašiku rendanog rena prelijte šoljom ključale vode i ostavite da vri 5 minuta. Procedite i pijte ovaj čaj 3 do 4 puta.

foto: Giphy

U slučaju reume i glavobolje:

Izrendajte na sitno koren rena dužine 10 cm. Zatim dodajte malo vode pa ovu smesu stavite na lanenu krpu i stavite kao oblog na bolno mesto. Ukoliko patite od glavobolje, oblog od rena stavite na potiljak. Pre primene obloga, kožu namažite uljem. Oblog držite 5 minuta a onda isperite mlakom vodom.

foto: Shutterstock

Dezinfekcija rana:

Koren rena izrendajte i pomešajte sa litar 70% alkohola. Nakon dva dana procedite alkohol. Sa dobijenim sastavom mažite rane i dezinfikujte ih na taj način.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.