ČUVENA RUSKA NAUČNICA OTKRIVA: Bolest koja se jednom JAVI nikad ne NESTAJE, dolazi u još težem OBLIKU! Evo i KAKO!
Ova naučnica daje jednostavne savete kako da sačuvamo zdravlje našeg organizma i tela, Foto: Printscreen/Noviživot.net

medicina!

ČUVENA RUSKA NAUČNICA OTKRIVA: Bolest koja se jednom JAVI nikad ne NESTAJE, dolazi u još težem OBLIKU! Evo i KAKO!

Ruska naučnica tvrdi da sve što nas je nekada mučilo u najranijem detinjstvu ima tedenciju da se ispolji i u odraslom dobu

Objavljeno:

Ruska biohemičarka i doktor prirodne medicine, Marva Vagarškovna Oganjan (84) daje jednostavna pravile za zdrav život i bistar um u starosti.

Ruska biohemičarka i doktor prirodne medicine, Marva Vagaršakovna Oganjan koja skoro pet decenija ispituju uzroke najčešćih bolesti sa kojima se ljudi suočavaju.

Ova naučnica daje jednostavne savete kako da sačuvamo zdravlje našeg organizma i tela, a da pritom ove promene, pre svega u ishrani pozitivno utiču i na naš um. Marva Vagarškovna Oganjan daje jednostavna pravila, a mi vam donosimo jedno od ključnih pravila o trajnom i konačnom izlečenju.

foto: Profimedia

Moderna medicina ne leči bolest

Simptomi pojedinih bolesti mogu samo privremno da se umire, ali ne i da se trajno izleče. Kada se ponovo jave, to može biti ili ista forma ili drugačija, teža forma bolesti u odnosu na onu za koju mislimo da smo je izlečili.

Tada bolest ima tendenciju da postane hronična ili da evoluira u neku drugu, još goru. Naime ova ruska naučnica tvrdi da sve što nas je nekada mučilo u najranijem detinjstvu ima tedenciju da se ispolji i u odraslom dobu, u sličnom ili potpuno različitom obliku.

- Ako ste kao dete često patili od upala pluća, nije čudo ako vam se u trideset petoj godini života formira rak dojke. Takve transformacije bolesti iz jedne u drugu su prirodne – objašnjava Marva Vagarškova Oganjan i dodaje da su te stvari mnogim lekarima i dalje neshvatljive.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/NovostiMagazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.