RADITE OD KUĆE? Saznajte kako da sačuvate leđa i pored celodnevnog sedenja za kompjuterom!
Potpora za leđa, Foto: Promo

SAVRŠENO REŠENJE

RADITE OD KUĆE? Saznajte kako da sačuvate leđa i pored celodnevnog sedenja za kompjuterom!

Mrežica od koje je napravljena je vrlo prijatna, propušta vazduh pa nema prekomernog znojenja

Objavljeno: 07:14h

Ako radite od kuće i dugo vremena provodite u sedećem položaju, neophodno je da povedete računa o svojim leđima kako ne biste kasnije imali hronične probleme i bolove koji vas ometaju u svemu što radite – pogledajte OVDE šta obavezno morate raditi.

Najjednostavnija, a najpraktičnija stvar koju možete učiniti kako biste sedeli u pravilnom položaju jeste da na svoju radnu stolicu stavite POTPORU ZA LEĐA! Ona prati liniju leđa, jednostavno Vas „primorava“ da kičmu držite pravilno, a ipak Vas ništa ne steže, ne žulja i ne smeta Vam. Plus što po sredini ima kuglice na koje kada se naslonite imate osećaj blage masaže.

***Potpora će Vam, kada je poručite, brzo stići na adresu, gde god da se nalazite u Srbiji. Poručite ili online OVDE po ceni od samo 890 rsd ili pozivom na 011/6 888 999.***

foto: Promo

Ono što je fenomenalno jeste da časkom može da se stavi i skine sa bilo koje stolice, pa čak može da stane i na neke fotelje. Lastiš koji ima na sebi je vrlo rastegljiv, pa samim tim prilagodljiv. Mrežica od koje je napravljena je vrlo prijatna, propušta vazduh pa nema prekomernog znojenja. A cena je neverovatno snižena – sada je samo 890 rsd i na vašoj adresi može biti za 1-3 radna dana.

***Potpora će Vam, kada je poručite, brzo stići na adresu, gde god da se nalazite u Srbiji. Poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.