DA NE VERUJETE, OVA PRELEPA DEVOJKA JE DO SKORO IMALA 152 KILOGRAMA: Evo kako je došlo do transformacije!
Tanen Ordunev, Foto: Printskrin Instagram

IMA ČVRSTU VOLJU

DA NE VERUJETE, OVA PRELEPA DEVOJKA JE DO SKORO IMALA 152 KILOGRAMA: Evo kako je došlo do transformacije!

Izgubila polovinu svoje ukupne kilaže

Objavljeno:

Tanen Ordunev (23) je imala 152 kilograma, pa je odlučila da pomoću operacije želuca smrša i izgubi polovinu svoje kilaže, a veličinu haljine smanji za čak 14 brojeva!

Kako je rekla, oduvek je imala višak kilograma, ali da joj se svest o tome promenila kada je u tinejdžerskim danima dobila zdravstvene tegobe.

- Odlučila sam da objavim fotografije i da se podsetim kakva nikada više ne želim da budem. Bila sam tako nezdrava i jadna. Sada se osećam i izgledam kao potpuno drugačija osoba. Kad pogledam stare fotografije, šokirana sam jer tada nisam smatrala da sam toliko ogromna.

Čim je napustila školu i svakodnevno bila u kući, kilogrami su se nagomilavali. Tada je živela na grickalicama i brzoj hrani.

- Oduvek sam bila bucka, a često sam držala dijete posle kojih su se kilogrami uvek vraćali. Nisam imala previše prijatelja, pa sam zato tugu gušila u hrani. Jela bih mekdonals za ručak, a kinesku hranu za večeru.

Svatila je da svoje navike mora da promeni nakon odlaska kod doktora.

- Doktor mi je utvrdio zdravstvene komplikacije sa 19 godina i rekao da sam na korak od dijabetesa. Posle godinu dana vežbanja i dijeta još uvek nisam dostigla šta sam želela, pa sam odlučila da se podvrgnem operaciji.

Tako se Tanin podvrgla želudačnom bajpasu, a u pitanju je procedura koja uključuje hiruške spajalice koje se koriste da bi stvorile male kesice na vrhu želuca.

- Operacija mi je spasila život. Postala sam društvena i zdrava osoba. Potpuno sam promenila svoj životni stil i obećala sebi da ću ga se pridržavati. U startu je možda teško, ali se u potpunosti isplati - zaključuje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.