UMOR JE NESTAO, KAŠALJ PRESTAO I SNAGA SE POVRATILA: Rešila je probleme na prirodan način, pročitajte koji!
Foto: Profimedia

biljni kompleti

UMOR JE NESTAO, KAŠALJ PRESTAO I SNAGA SE POVRATILA: Rešila je probleme na prirodan način, pročitajte koji!

Rešila sam i da pročistim krvne sudove i ojačam rad srca, jer su se godine nanizale, a ne mogu baš da kažem da sam živela zdravo- kaže Draginja

Objavljeno: 11.08.2020. 16:00h
 • 6

- Prošlog septembra počeli su problemi sa disanjem. Dugogodišnji sam pušač, i mislila sam da je privremeno, da će proći… popila bih tu i tamo neki čaj ili sirup. Međutim, u toku noći supočela gušenja i znala sam da moram nešto da preduzmem – kaže Draginja (61).

Pušački problem, ipak, nije bio ni malo naivan, kako se ispostavilo.

-Nikako nisam mogla da spavam na leđima, niti da se odmorim popodne – nastavlja ona. - Samo sam mogla da ležim na strani. Tražila sam pomoć među biljnim preparatima, jer mislim da biljke mogu mnogo da pomognu kod čišćenja pluća, naročito kada je problem nagomilani sekret.

-Na internetu sam pronašla Bio-Teo proizvode i pročitala iskustva mnogih koji hvale njihove preparate, pa sam i sama rešila da ih probam.

Gospođa Draginja je odmah poručila komplet br.6 za pluća i disajne puteve.

-Danas sam srećna zbog toga, jer se osećam odlično. Popila sam sedam kompleta, kao i Bio-Teo kapi br. 16 koje se preporučuju za imunitet, i stvarno mi je mnogo bolje.

Kako naša sagovornica zadovoljno kaže, posle dužeg vremena može da spava na leđima, nema gušenja i stalni umor je nestao.

-Imam više snage, jer treba izdržati do penzije, mi trgovci smo stalno na nogama, ali mi to sada ne smeta, a svemu tome mogu da zahvalim Bio-Teo kompletu br. 6 za pluća i disajne puteve.

Nakon veoma pozitivnog iskustva sa kompletom br.6, naša sagovornica je odlučila da naruči i biljni komplet br. 1 za ublažavanje stresa, pravilan rad srca i poboljšanje cirkulacije.

 • Rešila sam i da pročistim krvne sudove i ojačam rad srca, jer su se godine nanizale, a ne mogu baš da kažem da sam živela zdravo. Volela sam obilnije obroke, ali sam nedavno smršala i ostaću pri čvrstoj odluci da poboljšam svoje zdravlje uz pomoć Bio-Teo proizvoda – kaže na kraju Draginja.

Slične muke zadesile su i Slađanu (72)

-Pedeset godina sam pušač, i šta sam mogla da očekujem? – kaže gospođa Slađana na početku priče. - Sustigla me je opstruktivna bolest pluća, za koju imam terapiju, ali iskašljavanja nije bilo dovoljno. Sada, u vreme epidemije korona virusa se ne usuđujem da odem u ambulantu, da se ne bih izlagala riziku od zaraze.

Ova naša sagovornica je takođe na internetu pronašla Bio-Teo proizvode, i čim je pročitala kako deluju kapi iz biljnog kompleta br.6, naručila ih je sebi, jer, kako ističe, veruje u lekovitu moć bilja.

-Posle dva popijena kompleta moj kašalj se smirio, nema obilnog sekreta, lepo spavam, ne koristim inhalator ni kiseonik, koji sam baš često upotrebljavala. Sada sam naručila i treći komplet, i bezbrižna sam jer znam da postoji nešto što može da mi pomogne – zadovoljno kaže Slađana.

Biljni komplet br.6 za pluća sastoji se od dva proizvoda (bočica kapi) i on:

 • Čisti pluća i bronhije od nakupljenog sekreta
 • Olakšava iskašljavanje i izbacivanje šlajma
 • Rastvara i smekšava sluz
 • Pomaže kod angine, bronhitisa, kašlja, astme, upale pluća, HOBP
 • Smiruje suvi, nadražajni i pušački kašalj
 • Pomaže kod nadutosti pluća (emfizem) i kod katara pluća
 • Smanjuje promuklost, upale ždrela i laringitisa.
foto: Promo

• Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Rešenje broj:14654/2019

Cena biljnog kompleta br. 6 iznosi 1.920 rsd za Srbiju, 32 KM za Bosnu i Hercegovinu i 19 € za Crnu Goru. Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Preporučujemo da naš biljni komplet br. 6 pijete i preventivno uz biljne kapi br.16 radi jačeg efekta, kao i za jačanje imuniteta i protiv alergija.

Biljni komplet br.1 za srce sastoji se od 3 proizvoda (bočica kapi) i on:

 • Jača snagu oslabljenog srčanog mišića
 • Poboljšava cirkulaciju
 • Čisti krvne sudove
 • Pomaže kod angine pektoris, aritmije, bola u grudima
 • Reguliše holesterol i trigliceride
 • Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)
 • Otklanja posledice infarkta
 • Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca
 • Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju.
foto: Promo

-Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Rešenje broj: 13317/2018

Cena biljnog kompleta br.1 za Srbiju iznosi 2.880 rsd, za BiH 47 KM, a za Crnu Goru 26 €. Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media