MORALA SAM DA SE UDEBLJAM 10 KG DA POSTANEM SREĆNA: Potresna ispovest lepotice, 1 detalj je posebno zanimljiv!
Ona tako radi, Foto: Instagram printscreen

vitko telo

MORALA SAM DA SE UDEBLJAM 10 KG DA POSTANEM SREĆNA: Potresna ispovest lepotice, 1 detalj je posebno zanimljiv!

“Bila sam ona devojka koja se bojala ugljienih hidrata. Radila sam samo kardio vežbe jer sam se bojala da ću od utega postati velika i premišićava. Dopustila sam broju na vagi da mi upravlja životom”, otkrila je Loren u objavi na Instagramu.

Objavljeno:

Lični trener iz Australije, Loren Simpson (29) pre nekoliko godina imala loš i nezdrav odnos prema hrani i vežbanju. Težila je svega 50 kilograma, a svaki dan preživljavala je sa samo 1000 kalorija. Zbog nedovoljnog unosa hrane i prekomernog vežbanja, imala je groznu kožu i slabu kosu, a često se borila i sa naglim promenama raspoloženja. Međutim, nakon promene stava i dobijanja 10 kilograma, sada je srećnija i zadovoljnija nego ikada, kako piše news.com.au. Podelivši fotografije svog tela u raznim fazama promene načina života i dobijanja kilograma, Loren je objasnila da je sada shvatila u čemu je grešila i naučila bolje. Promena se dogodila kada je povećala količinu kalorija te je dnevno počela jesti 2000 kalorija u pet obroka.

“Bila sam ona devojka koja se bojala ugljienih hidrata. Radila sam samo kardio vežbe jer sam se bojala da ću od utega postati velika i premišićava. Dopustila sam broju na vagi da mi upravlja životom”, otkrila je Loren u objavi na Instagramu.

“Najveća promena dogodila se kada sam počela vežbati sa tegovima i kada sam promenila način razmišljanja o hrani. Samopouzdanje mi se podiglo, a i treninzi su mi lepo oblikovali telo.”

Na svom profilu na Instagramu podelila je svoju transformaciju te pokazala kakva se promena dogodila za pet godina. Na prvoj fotografiji iz 2015. vidi se koliko je Loren zapravo malo kilograma imala, ali na fotografiji iz 2020. to se sve promenilo. Uz njih je poručila kako ovakve promene ne dolaze preko noći, već je za sve zaslužan rad i trud.

BODY UPDATE ??‍♀️?? Checking in for my 8 Week EMPOWER challenge. (4 months post bowel surgery) ? - Here’s some info on comment questions I get asked. - ⭐️GOAL: BUILDING! No I’m not in a fat loss phase. Increasing strength on squat, deadlift & hip thrusts! - ⏲HEIGHT, WEIGHT & BF%: I am 5’7 (170cm) Weight/BF %..honestly no clue. I don’t own scales. - ?NUTRITION: 2050 calories per day. (‘Strong’ nutrition option in the LSF APP). This is a slight surplus for me as I am slowly gaining weight on this. **Gaining size/weight is not a bad thing. You don’t have to be shredded year round. I am increasing my calories to build shape & then will do a fat loss phase in a couple months! Small sacrifice of abs now for long term gainssss!!!!??? - ??TRAINING: Aiming to get in 3 @laurensimpsonfitness EMPOWER challenge GYM workouts & 1 HOME workout. You can switch between HOME + GYM anytime on the app. Gyms in Sydney reopen today!?? I see my physio 2x per week for a focused squat and deadlift session. 10K steps per day. - ?SUPPLEMENTS: I use @ehplabs Oxyshred as preworkout daily & Oxywhey protein in my oats, smoothies, or baking. Vitamin C & Magnesium. - - ?The challenge officially starts Monday. Who else is doing their WEEK 1 CHECK IN THIS WEEKEND? - FINAL DAYS now to sign up! Join me & thousands of women worldwide!? - LINK IN MY BIO TO JOIN & ACCESS THE PROGRAM/LSF APP RIGHT AWAY!@LAURENSIMPSON ⚡️

A post shared by Lauren Simpson (@laurensimpson) on

“Nema fotošopa, prečica ni brzih rešenja. Nema magičnih čajeva za mršavljenje. Samo više od četiri godine napornog rada, truda i istrajnosti. Lepota nije u postizanju krajnjeg cilja, već u pronalasku pravog sebe i ponosu na vaš trud i rad”, poručila je Loren. Loren, koja je dobitnica mnogih nagrada za bodibildere i bikini modele, sa svojih 1,9 miliona pratilaca na Instagramu podelila je tajne svog uspeha.

Njeni saveti za uspešnu dijetu su:

1. Nemojte ograničavati unos kalorija ili se bojati ugljenih hidrata.

2. Pratite koliko kalorija unosite i koliko ih trošite. Da bi sagorevali masno tkivo, morate biti u deficitu.

3. Udeo proteina u vašoj hrani uvek bi trebao biti visok, ali, jedite više masti i ugljenih hidrata, u zavisnosti od toga šta više odgovara vašem telu.

4. Pronađite dijetu ili način ishrane koga se možete držati dugoročno. Nemojte se povoditi za modernim dijetama.

5. Istrajnost je ključ. Nemojte se kažnjavati za jedan loš dan, već sledeći dan se možete vratiti na pravi put.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji List)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.