IMALA JE 164 KILOGRAMA I LEKARI SU JOJ REKLI DA NEĆE DOČEKATI 35 GODINA: Pogledajte kako Hana sada izgleda!
A sada se Hana bori sa drugim problemom, Foto: Printscreen

NEVEROVATNO!

IMALA JE 164 KILOGRAMA I LEKARI SU JOJ REKLI DA NEĆE DOČEKATI 35 GODINA: Pogledajte kako Hana sada izgleda!

Ako ja sebe neću voleti, ko će?

Objavljeno:

Hana Kestldin (31) iz Velike Britanije zabrinula je lekare težinom od 164 kilograma. Posle razgovora sa stručnjacima koji su joj rekli da ako nastavi da živi na isti način kao i ranije da njen organizam neće izdržati u narednih pet godina. Hana je po savetu lekara morala da smrša 60 kilograma. Posle duge i mukotrpne borbe izgubila je neverovatnih 63 kilograma. Razlog zbog kojeg je promenila život iz korena je upozorenje lekara da neće uspeti da doživi 35. godinu. Striktna dijeta i vežbanje dali su rezultate i spasili su joj život. A sada se Hana bori sa drugim problemom. Zbog velikog gubitka kilaže ima višak kože. A naborana koža se često inficira, što dovodi do neprijatnog mirisa. "Očigledno sam srećna što sam zdravija sad, ali moram da nosim dva para pantalona svaki dan - odnosno steznik i pantalone, jako je neprijatan osećaj. Nekad mi je jako vruće i zbog viška kože na stomaku često imam "smrduckave infekcije". Kad pogledam u ogledalo ne volim ono što vidim. Moram da idem pod nož i ovo mora da nestane", rekla je Hana.

foto: Printscreen

Hana je ponosna majka jedne devojčice i trenutno sakuplja novac za operaciju. Kako je objasnila potrebno joj je 12.000 evra. Pre nego što je počela sa dijetom i kvalitetnijom ishranom Hana bi ispratila ćerku u školu, a potom bi pojela celu kutiju krofni.

foto: Printscreen

"Nisam jela voće i povrće. Posle razgovora sa lekarom rekla sam - ako ja sebe neću voleti, ko će?". Hana kaže da joj je na početku bilo jako teško, ali da je sa svakim izgubljenim kilogramom se osećala bolje i pozitivnije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.