Svako veče mazala je ovo ulje na glavu. Posle mesec dana, niko nije mogao da je prepozna! (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

za zdravlje i za lepotu

Svako veče mazala je ovo ulje na glavu. Posle mesec dana, niko nije mogao da je prepozna! (FOTO) (GIF)

Ono se već vekovima upotrebljava u tradicionalnoj medicini, a žene najviše vole da ga koriste kao kozmetičko sredstvo
Objavljeno: 13:30h

U alternativnoj medicini se ricinusovo ulje već vekovima koristi za lečenje prehlade i opstipacije. Ricinus je jako gorak i nije prijatan za oralno konzumiranje ali je odličan za spoljašnje delove tela. Koliko često treba prati veš? (FOTO) (GIF) U kozmetici se takođe puno koristi i sve je više tutorijala na kojima dame objašnjavaju kako da se koristi ovo magično ulje. 3 razloga zašto ne smete upotrebljavati jednu flašicu za vodu više puta (FOTO) (GIF) Ricinusovo ulje možete koristiti za:

foto: Thinkstock
Obrve Nakon večernjeg pranja lica, nanesite malu količinu ricinusovog ulja na obrve koristeći štapiće za uši ili vatu. Ovo ponavljajte nekoliko dana i videćete koliko će vaše obrve postati deblje i tamnije.
foto: tumblr
Kosa Ricinusovo ulje sadrži mnogo omega 9 masnih kiselina i linoleinsku kiselinu, a one leče određene infekcije koje sprečavaju rast kose.
foto: Shutterstock
Trepavice Ricinusovo ulje se koristi i za tanke trepavice. Nežno utrljajte ulje na trepavice. Primetićete veliku razliku u gustini i kvalitetu trepavica, ali pazite da ulje ne utrljate u oči.
foto: tumblr

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.